Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb19

10.000-os bónusz a Man. City-Liverpoolra

 Promóció Nincs hozzászólás

A Sportingbeten kockázat nélkül fogadhatsz a Man. City-Pool meccsre

A Sportingbeten kockázat nélkül fogadhatsz a Man. City-Pool meccsre

Ismét pontos végeredmény-bónusz a Sportingbeten! Ez az a játék, amit egy regisztrált sportfogadó-őrült nem hagyhat ki. Ha ugyanis megjátszod a hétvégi Manchester City-Liverpool angol bajnoki rangadó végkimenetelét minimum 10.000 forinttal, semmiképp sem bukhatsz.

Mit gondolsz, van esély egy látványos és izgalmas 4-2-es hazai győzelemre? Mert ez az eredmény 101-szeres szorzóval fizet, ha megrakod 10 ropival és eltalálod, akkor 1,010,000 Ft-ot nyersz. Ha viszont nem, akkor a számládon egy 10.000 Ft értékű bónuszt írnak jóvá 48 órán belül. Az így kapott ingyenes fogadás felhasználható akármilyen egyedi fogadásra.

Szóval irány a Sportingbet és fogadj a Manchester City–Liverpool mérkőzés pontos végeredményére! Mindezt február 21-ig teheted meg!

Regisztrálj most a Sportingbetre!

Részvételi feltételek:

1. Ez az ajánlat csak a fent említett mérkőzés pontos végeredményének fogadására érvényes az Interactive Sports (CI) Limited döntése alapján. Más fogadásra nem érvényes.
2. Az ajánlat csak egyszer vehető igénybe személyenként, bankkártyánként, bankszámlánként, családonként, lakcímenként és olyan környezetekből, ahol a számítógépek használata megosztott maximum 10.000 Ft/EUR 38/USD 56 ingyenes fogadás értékben. Olyan játékosoktól, akikről feltételezhető, hogy bármely értelemben visszaélnek a bónuszrendszerrel, a Sportingbet megtagadhatja a promócióban való részvételt és megvonhatja, ill. visszavonhatja a bónuszt. Több számlával rendelkező játékosok nem vehetnek részt a promócióban.
3. Ha a játékos több tétet is tesz különböző eredményekre és abból az egyik eltalálja a pontos végeredményt, akkor a vesztes tétekért nem jár a bónusz.
4. A promóció során kapott bónuszt nem használhatja fel újabb ingyenes fogadások vagy bónuszok megszerzésére.
5. A bónuszt csak egyedi fogadásokra lehet felhasználni, gyűjtőfogadásokra nem lehet.
6. A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse. A Sportingbet indoklás nélkül megtagadhatja a promócióban való részvétel jogát egyes játékosoktól.
7. Ez az ajánlat csak az első regisztrált számlára érvényes, továbbiakra nem. Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal. A Sportingbet általános szabályai érvényesek.
8. A promócióval kapcsolatban további információt kaphat a ugyfelszolgalat@sportingbet.com címen.
Szólj hozzá Te is!