Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan21

10 rugós bónusz a milánói derbire

 Promóció Nincs hozzászólás

Sportingbet

Sportingbet

Ismét meccsbónusz a Sportingbetnél! A hétvégi kínálatból kézenfekvő volt, hogy az Internazionale-AC Milan meccsre ajánl egy 10.000 forintos bónuszt az iroda, mely ingyenes fogadást jelent, ha esetleg nem találnánk el a mérkőzés kimenetelét. Itt vannak a részleteket:

Fogadd meg a hétvége talján rangadóját, az Internazionale – AC Milan ütközetet és ha nem találnád el a pontos végeredményt, akkor sincs különösebb gond, mert ebben az esetben sem bukod el a lóvét, kapsz egy második esélyt a Sportingbettől – konkrétan egy akár 10.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

Hogy mit kell tenned ezért?

Fogadj bármekkora összeggel, de legfeljebb 10.000 Ft/EUR 38/USD 56 értékben az Inter-Milan olasz városi derbi pontos végeredményére.

Egy példa, ami meghozhatja a kedved: az Inter 4-2-es győzelme 101-szeres szorzóval fizet, és ha eltalálod, akkor akár 1.010.000 Ft-ot is nyerhetsz. Ám, ha mégsem ez lenne a meccs vége a lefújás pillanatában, akkor az általad fogadott tét ingyenes fogadásként kerül jóváírásra 48 órán belül 10.000 Ft tét összegig. Az így kapott ingyenes fogadás felhasználható akármilyen egyedi fogadásra.

Próbáld ki és regisztrálj Sportingbetre!
Szólj hozzá Te is!