Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan25

2012 London – együttműködés a NOB és a Betfair között

 Promóció 1 hozzászólás

London 2012

London 2012

A Betfair hivatalosan is bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal, mely lehetővé teszi a felek számára, hogy minden eddiginél részletesebb információkhoz jussanak a sportfogadásokról a 2012-es játékok alatt.

A megállapodást a Betfair központjában, Hammersmithben írták alá, a nyilatkozat pedig részletes keretet ad az együttműködéshez, valamint lehetővé teszi, hogy a felek megosszák egymással az ügyfél- és tranzakciós adatokat, amennyiben egy olimpiai esemény kapcsán gyanús aktivitásra derülne fény.

A Betfair történetének egyik legnagyobb szabású eseménye lesz a 2012-es Londoni Olimpia, az iroda kínálatában pedig megtalálhatjuk majd az összes olimpiai eseményt – ezen kívül speciális piacok is nyílnak, többek között fogadni lehet majd a legtöbb aranyat szerző nemzetre, valamint az országok éremtermésére is.

A Betfair a játékok során is alkalmazni fogja egyedülálló tőzsde-technológiáját, kivételes informatikai hátterét, valamint tapasztalt fogadás-szakértőit, így lehetővé téve, hogy minden gyanús aktivitást azonnal kivizsgáljon, adott esetben pedig közvetlenül a NOB-hoz továbbítson.

A Betfair londoni székhelyű rendszere a hét minden napján figyeli az olimpiával kapcsolatos fogadásokat – rögzítve lesz minden egyes megtett fogadás, már attól a pillanattól, hogy az adott esemény piaca megnyílik. A Betfair által fejlesztett figyelő-szoftver folyamatosan működik, és azonnal képes észlelni a gyanús fogadásokat.

A Betfair jogi és szabályozási ügyekért felelős igazgatója, Martin Cruddace a következőket mondta:

A sport irányító szervezetei, mint a NOB, valamint a Betfair továbbra is eltökélt, hogy a sportfogadók tisztán átlátható és biztonságos keretek között tudjanak fogadni. Ha továbbra is meg szeretnénk védeni a világ sportját, alapvető fontosságú, hogy a jövőben is nyíltan, egymással szorosan együttműködve dolgozzunk. A most aláírt nyilatkozat tökéletes példája ennek.”


Címkék: , ,

Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!