Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug24

A bwin együttműködik a Manchester Uniteddel

 Promóció 1 hozzászólás

A bwin, Európa vezető sportfogadási irodája szerződést kötött a Manchester Unitedel, így a bwin lesz a jövőben a futball klub hivatalos online fogadási partnere. Az együttműködés a Manchester United otthonában, az Old Trafford stadionban vette kezdetét Sir Alex Ferguson, a csapat edzője, Rio Ferdinand, Nemanja Vidics és Wayne Rooney játékosok jelenlétében.

A most kezdődő három éves megállapodás segítségével a bwin tovább erősíti jelenlétét az Egyesült Királyságban és Európában, mint vezető sportfogadási márka. A szponzori megállapodás értelmében a bwin részt vesz a csapat reklámtevékenységében. Mindemellett a sportfogadási oldal szolgáltatásait integrálják a Manchester United honlapjába, létrehozva ezzel egy közös fogadási terméket is. A klub beleilleszti a sportpálya körüli reklámfelületekbe is a bwin logóját, a játékosok részt vehetnek a marketing kampányokban, és olyan, a stadionon belüli kezdeményezés is lehetővé válik, mint például egy bwin márkával ellátott fogadóiroda létrehozása. 

A megállapodásról Norbert Teufelberger, a bwin anyavállalatának, a bwin.party alelnöke a következőket mondta:

A Manchester United az egyik legnagyobb név a sport világában és a legnagyobb szurkolói táborral rendelkezik világszerte, százmilliók rajonganak érte. Mi osztozunk a futball iránti szenvedélyükben, hiszen folyamatosan hosszú távú márkafejlesztésünk középpontjában áll ez a téma. Mint Európa vezető online sportfogadási szolgáltatója, a futball sarkalatos pontja hosszú távú sikereinknek. Körülbelül a teljes sportfogadásból származó bevételünk felét, 261 millió eurót ez a tétel tett ki 2011-ben” – mondta az alelnök.

A megállapodás nemcsak a valós pénzmozgáson alapuló szerencsejáték üzletágunkat támogatja, hanem utat teremt a közösségi játékok piacára való belépésünknek is. A Manchester Unitednak 569 millió követője van Európán kívül, és ez hatalmas lehetőség számunkra, mert közös tervezésű és innovatív termékeket hozhatunk létre azokban az országokban, ahol a valós pénzmozgáson alapuló online sportfogadás még nem megengedett” – tette hozzá Norbert Teufelberger.

A Manchester United kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold a következőképpen vélekedik:

A bwinnek megalapozott és stabil megítélése van az online fogadás területén Európában, és a Manchester Unitednak örömére szolgál, hogy nemcsak 75.000 futball szurkolójával – akik hetente ellátogatnak az Old Traffordba – járulhat hozzá a bwin sikereihez, hanem kiterjedt nemzetközi közönségével is. Akárcsak a Manchester United, a bwin is piacvezető a saját területén, így a megbízható fogadási tapasztalat párosul megbízható tartalommal, a legmodernebb technológiákat felhasználva és a brit piacnak valami újat mutatva. Ez, összhangban a cég futballal kapcsolatos tudásával, vezetett ahhoz, hogy a bwint választottuk partnerünknek a gyümölcsöző együttműködés reményében.”

Olvass bővebben is a bwinről!
Regisztrálj most azonnal a bwin-re!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!