Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov29

A bwin.party védi a játékosok biztonságát és a játék tisztaságát

 Promóció Nincs hozzászólás

Bwin

Bwin

Saját etikai alapelvek, megfelelő infrastruktúra, együttműködés a hatóságokkal. (X)

Az online fogadás során a felelős magatartás a legfontosabb alapelv: védeni kell a játékosok biztonságát, a játék tisztaságát és be kell tartani az etikai szabályokat. Ezért a bwin.party digital entertainment, a világ legnagyobb, tőzsdén jegyzett online sportfogadási vállalata saját kódexet dolgozott ki, és együttműködik mind a hatóságokkal mind pedig a piacon dolgozó más cégekkel, hogy felfedje és megakadályozza a csalásokat. Ez volt a fő mondanivalója annak az előadásnak, amelyet Thomas Tzokas, a bwin.party kelet-európai igazgatója tartott hétfőn a Magyar Sportújságírók Szövetsége Molnár Dániel Klubjának rendezvényén.

A bwin.party, mint vezető játékszervező cég elkötelezett mind a játék, mind a játékosok biztonsága tekintetében” fogalmazott az igazgató. Ennek érdekében számos olyan kezdeményezést indított már, amely sportszerű és megbízható feltételeket teremt a felhasználók számára.
A bwin.party felelős játékpolitikájának három alappillére a játékosok biztonsága, a játék biztonsága valamint a játékfüggőséggel szembeni védelem. Különböző kutatóintézetekkel és szervezetekkel együttműködve a bwin.party azon dolgozik, hogy mindent megtegyen játékosaink védelme érdekében. A vállalat célja felelős, biztonságos és megbízható online játékhálózat működtetése.
A játékosok védelme a felelős online játékszervezés európai szervezetének, a European Gaming and Betting Association-nek (EGBA) az alapelveire épül, amelyek a következők: a kiskorúak kizárása a játékból, a személyes adatok védelme, biztonságos adat- és pénzforgalom.

A bwin.party nagy figyelmet fordít a biztonságos játékra is, így különböző eszközök segítségével védik a játékosokat például a meggondolatlan fogadásoktól, de fontos szerepe van a csalások elleni védekezésnek is a bwin.party online monitoring rendszerén keresztül. A csalások megelőzésében a vállalat folyamatosan együttműködik az EGBA-val valamint az Európai Sportbiztonsági Szövetséggel (European Sports and Security Association-al, ESSA).

A felelős játékszervezés egyik alapvető eleme a fogadások tisztaságának a megőrzése. Ehhez szükséges, hogy a piac szabályozott legyen, folyamatosan oktassák az egyes szereplőket és kontrollálják mind a szolgáltatókat, mind a játékosokat. Mindehhez az online sportfogadási piac szabályozásán keresztül vezet az út. Az előrejelzések szerint azonban a sokak által várt egységes európai szabályozás nem valósul meg a közeljövőben, az egyes országok saját törvényeket hoznak, így mindig az adott ország előírásaihoz kell majd alkalmazkodni.

A bwin.party felelős működösének harmadik alappillére a játékfüggőséggel szembeni védelem. A vállalat 2005 óta működik együtt a Cambridge Health Alliance függőségi osztályával annak érdekében, hogy vizsgálják az online sportfogadásban résztvevők viselkedését, amely alapja lehet a játékfüggőség elleni küzdelemnek. Azokat a játékosokat pedig, akiknél már kialakult a függőség, a bwin.party eltiltja a további játéktól, és segítséget nyújt a gyógyulásban is.

A kutatások mellett a bwin.party különböző, a honlapjukon is elérhető eszközöket kínál azoknak, akik úgy érzik, túlzásba viszik a fogadást. A játékosok első lépésként kitölthetik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tesztjét, amely iránymutatást ad az esetleges függőséggel kapcsolatban. Ezt követően, ha szükséges, továbbjuthatnak a Harvard Medical Group honlapjára, amely segítséget nyújt a játékfüggőség által veszélyeztetett személyek számára, a felhasználók rendelkezésére bocsátja a létező viselkedési jellemzők részletes elemzését, valamint segítséget nyújt különböző önsegítő stratégiák kialakításában.

Büszkék vagyunk arra, hogy az online sportfogadási piac egyik vezetőjeként mind a játékosok védelmében, mind a játék tisztaságának a biztosításában az élen járunk. Mindent megteszünk azért, hogy felhasználóinkat segítsük megvédeni attól, hogy játékfüggővé váljanak, miközben arra is figyelünk, hogy oldalunkon csak sportszerűen, becsületesen lehessen fogadni” – mondta el Tzokas.

Olvass bővebben is a bwinről!
Regisztrálj most azonnal a bwin-re!


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!