Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov04

A Moto GP idei utolsó futamára fogadhatunk a bwin.com-on

 Promóció Nincs hozzászólás

A Moto GP mezőnye a hagyományoknak megfelelően a technikás valenciai pályán zárja az idényt. A hétvégén sorra kerülő futamokra és a vb még nyitott eredményeire is fogadhatnak a motorozás rajongói a bwin.com oldalain. (x)

A bwin évek óta a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság egyik kiemelt partnere. A fogadási lehetőségeket áttekintve kiderül, hogy a bwin nemcsak a világbajnokság végeredményére kínál szorzókat, hanem a szombati időmérők és a vasárnapi futamok esélyeseire is tippelhetünk.

A királykategóriában a világbajnoki címet már megnyerte az ausztrál Casey Stoner, akinek hatvanöt pontos előnye Jorge Lorenzóval szemben már behozhatatlan. A Moto2-ben és a 125 köbcentisek kategóriájában azonban még megvan az esély arra, hogy megforduljon a sorrend. A bwin szakértői Valenciában is a Repsol Hondával motorozó Casey Stonert tartják a legesélyesebbnek az első helyre (2,00), őt a hazai versenyzők, csapattársa Dani Pedrosa (3,20) és a Yamahával köröző tavalyi világbajnok Jorge Lorenzo (4,00) követik.

A 125 köbcentisek kategóriájában a jelenlegi állás szerint a spanyol Nicolas Terol áll az első helyen 282 ponttal, a második helyen pedig a francia pilóta, Johann Zarco található 262 ponttal. A francia versenyző világbajnoki címe sokat hozhat a konyhára: összetett győzelmére a bwinnél nyolcszoros pénzt fizetnek (futamgyőzelmére az odds 3,50), míg a hazai versenyző győzelme majdnem papírformának tekinthető: az odds 1,05 (futamgyőzelem: 2,30).

Hasonló a helyzet a Moto2-ben is. Elméletileg itt is behozható Marc Marquez huszonhárom pontos hátránya Stefan Bradlhoz képest, azonban a bwin szorzói alapján elmondható, hogy erre még kevesebb az esély. A tavalyi 125 köbcentis világbajnok Marquez győzelmére fogadók kilencszeres pénzt vihetnének haza, míg a kategóriában a pontversenyt vezető Bradl elsőségére 1,03-szoros szorzóval lehet fogadni.

A MotoGP eredményeiről, szorzóiról valamint a bwin szponzorációs tevékenységéről további információt a www.bwin.com oldalon találhat.

Olvass bővebben is a bwinről!

Regisztrálj most azonnal a bwin-re!


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!