Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj27

A Roland Garroshoz “ért” az ász:tenisz

 Promóció Nincs hozzászólás

ász:tenisz

A Sportingbet 2009 ász:tenisz versenye elérkezett a Francia Nyílt Teniszbajnoksághoz. A salakpályás versenyek első számú helyszíne a Roland Garros, ahol a leginkább otthonosan mozog a jelenlegi bajnok, és évek óta verhetetlen, Rafael Nadal! Fogadj ÉLŐ-ben az összes mérkőzésre!

Vajon ki lesz Rafa kihívója?

A svájci Roger Federer Madridban viszonylag simán legyőzte a spanyolt, mégpedig salakon. Visszatér a régi, verhetetlen Federer? Djokovics nagyszerű formában van és rendelkezik a szükséges energiával, hogy felvegye velük a versenyt, de vajon eljut-e a döntőig? Vagy lehet, hogy Murray villant egyet végre?…

A következő két hétben az Ász Tenisz lehetőséget ad, hogy nagy nyereményre tegyél szert és fontos pontokat szerezz a Francia Nyílt Teniszbajnoksággal. Fogadj bármire a végső győztesektől kezdve az egyéni pontokon át a mérkőzésekig, akár élőben is persze, és kövesd saját helyezésed alakulását.

Vess be apait-anyait és tegyél meg öt tétet élőben, legalább 30.000 Ft értékben. Minden nap összesen 750.000 Ft értékben nyerhet díjakat a tíz legsikeresebb játékos, akik tétjükhöz viszonyítva, százalékosan a legtöbb pénzt nyerik.

Hogy minderre esélyt szerezz, regisztrálj a Sportingbetnél, majd jelentkezz az akcióra és kövesd a teljes teniszszezonban.

Sportingbet
Szólj hozzá Te is!