Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan27

“Add el” barátodat 5000-ért!

 Promóció 3 hozzászólás

Ajánld barátodnak vagy akár több barátodnak a Sportingbet – magyar nyelvű – oldalait és az iroda 5.000 Ft bónuszt ír jóvá neked, valamint 5.000 Ft-ot a barátodnak is!

Minden olyan ajánlott haverod után, aki regisztrálja magát a Sportingbetnél és banki átutalással vagy hitel-/bankkártyával feltölti számláját legalább 10.000 Ft értékben, Te 5.000 Ft bónuszt kap, akárcsak a beajánlott barátod.
Hát nem megéri? Na hajrá, “add el” az egyik cimborádat!

Mindenképp vegyétek figyelembe, hogy mind az ajánló mind pedig az ajánlott tagnak legalább 10.000 Ft összértékben kell fogadás(ok)at kötnie, hogy a bónuszra jogosult lehessenek.

Ez a bónusz független minden más promóciónktól, így amennyiben az iroda kínál más bónuszokat, azokkal akár össze is vonható.

Ajánld barátodat még ma! – Hogyan?

* Jelentkezz be Sportingbetes felhasználói neveddel és jelszavaddal
* Add meg barátaidnak e-mail címét a megfelelő mezőkben és nyomd meg a Küldés gombot.
* Minden ajánlott barátod kap majd tőlünk egy e-mailt, melyben részletesen ismertetjük, hogy miképpen juthat hozzá az 5.000 Ft bónuszhoz.
* Miután barátod regisztrálta magát és banki átutalással vagy hitel-/bankkártyával feltöltötte számláját legalább 10.000 Ft-tal, valamint a feltöltött összeg teljes egészével fogadott már, jóváírjuk az ingyenes összegeket mindkettőjük számláján..

Ha még nincs Sportingbet számlád, akkor regisztrálj!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!