Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan18

Élő kérdezz-felelek a Man. United sztárjaival!

 Promóció Nincs hozzászólás

Betfair

Betfair

Kivételes lehetőséget kínál a Betfair január 19-én, csütörtökön – a Manchester United három sztárjátékosa válaszol élőben a szurkolók kérdéseire, az eseményt pedig mindenki figyelemmel kísérheti a Betfair facebook-oldalán.

A “Betfair presents Man. Utd Live” keretein belül a tavalyi év játékosának választott portugál Nani, valamint két angol válogatott, Ashley Young és Michael Carrick válaszol élőben a szurkolók kérdéseire – az eseményről bő 30 perces közvetítést is ad a Betfair. Ennek megtekintéséhez, valamint a kérdések feltevéséhez nincs más dolgod, mint lájkolni a Betfair központi Facebook-oldalát.

A műsor csütörtök kora délután, 14:30-kor kezdődik, a házigazda pedig a Sky Sports műsorvezetője, Rachel Brookes lesz, aki az adás előtt és alatt is várja a frappáns kérdéseket.

Rendkívül eseménydús a mostani szezon, szóval bőven lesz miről beszélgetnünk – mondta a United szélsője, Ashley Young. “Mindig nagy örömmel tölt el, ha ilyen lehetőség adódik, jó érzés ezzel is közelebb kerülni a szurkolókhoz.

Az esemény kapcsán a Betfair Magyarország, és hivatalos facebook-oldala, a fogadas.betfair.com is játékkal készült, melyen egy eredeti Manchester United-mez talál gazdára!

Regisztrálj most a Betfairhez!

A Betfair bemutatása


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!