Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov15

Fogadás szabadesésben

 Promóció Nincs hozzászólás

Betfair QR-kód

Betfair QR-kód

Az Írország-Észtország Európa-bajnoki pótselejtező visszavágójának alkalmából a világ legnagyobb fogadási közösségeként ismert Betfair megalkotta a világ első, focilabdákból készült QR-kódját. (x)

A dublini Aviva Stadiumtól 500 méterre fekvő óriási kód megépítéséhez 2,000 focilabdára, 8 “építészre” és öt, vérrel, verítékkel teli munkaórára volt szükség. A kód, mely így minden dublini számára könnyen elérhető, segít egyszerűen letölteni a Betfair Mobile alkalmazást, hogy mindenki időben megtehesse fogadását a keddi mérkőzésre.

Az óriási QR-kód népszerűsítésére a Betfair két tapasztalt ejtőernyőst kért fel, akiknek nem más volt a dolguk, mint hogy a kód segítségével töltsék le a Betfair Mobile alkalmazást okostelefonjukra, vessék ki magukat egy 10,000 méterrel Dublin felett köröző repülőből, és 200 km/órás zuhanás közben tegyenek fogadást a keddi mérkőzésre. Az Írországot és Észtországot képviselő ejtőernyősök végül sikeresen földet értek, így ők lettek az első, szabadesés közben fogadó játékosok a világon.

A győztesnek végül az ír játékos bizonyult, így ő dönthetett a Betfair által jótékony célra felajánlott 500 euró sorsáról – az akcióhoz felhasznált labdák mellett a teljes összeg az ír paralimpiai csapathoz került.

A Betfair szóvivője, Barry Orr a következőket mondta az akcióról: “Hatalmas élmény volt látni, ahogy a kód a semmiből megépül, ám még jobban örültünk annak, hogy az ejtőernyősöknek sikerült azt beolvasniuk telefonjukkal, hogy aztán zuhanás közben sikeres fogadást tegyenek.
A Betfair egyik központja éppen Ringsendben található, az Aviva Stadium tőszomszédságában, ezért az átlagosnál is izgatottabban várjuk Írország mérkőzéseit. Most, hogy az Európa-bajnokságra való kijutás egy karnyújtásnyira került, a keddi találkozó is egészen különleges lesz.”

Regisztrálj most a Betfairhez!


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!