Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl09

Fogadj az EL-re és irány a magyar-román

 Promóció 1 hozzászólás

nyerj jegyeket a magyar-román focimeccsre

Az UEFA-kupa remakejeként futó Európa-liga a selejtezőinél jár. Azon kívül, hogy végre normális tétmeccsekre is lehet fogadni, valamint magyar indulókért rághatjuk körmünket, még nyerhetünk is a Sportingbetnél.

A feladat egyszerű, mint a zacskós tej: az Európai Liga első 3 selejtezőköre és visszavágói közül legalább 4 eseményre fogadsz, alkalmanként minimum 2500 Ft értékben! És mindezt ugye júliusban, mert ez egy havi nyereményakció.

Nézzük, mit nyerhetsz

A jelentkezők között kisorsolnak 5 db Sportingbet ajándékcsomagot (póló, sapka, dzseki), 5 db egy éves Nemzeti Sport Magazin előfizetést és 5×2 jegyet a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzésre (08.12).

Részvételi feltételek:

- A részvétel feltétele, hogy a Sportingbetnél már regisztrált Játékos emailt küldjön az ugyfelszolgalat@sportingbet.com-ra és írja be a tárgymezőbe: “Julius”. A sorsolásban személyenként, háztartásonként és e-mailcímenként csak egy jelentkezőt veszünk figyelembe.
- A részvétel feltétele, hogy a részvételi szándékát emailben jelző játékos az Európai Liga első 3 selejtezőköre és visszavágói közül legalább 4-re (időpontok: július 2, július 9, július 16, július 23, július 30, augusztus 6), minimum alkalmanként 2500 Ft értékben (összesen 10.000 Ft értékben) fogadjon.
- A játék 2009.07.02-től 2009.08.06-ig tart. A sorsolást 2009.08.07-én tartjuk. A játékosokat nyereményükről írásban és telefonon is értesítjük, azonosítójukat a www.sportingbet.hu oldalon megjelenítjük. Amennyiben a kisorsolt játékos az értesítéstől számított 2 naptári napon belül nem jelentkezik nyereményéért, vagy nem elérhető, a nyereményt újra kisorsoljuk.
- Az Interactive Sports (CI) Limited általános szabályzata érvényes.
- A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot bármikor törölje vagy feltételeit megváltoztassa.
- A Sportingbet az egyedüli döntéshozó vitás esetekben. A döntése végleges és megtámadhatatlan.
- A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy azonosító iratot igényeljen bármely játékostól a bónusz jóváírását megelőzően.Hozzászólások
  • vadász zoltán---88 július 10. 00:35 (#1) | Válaszolok

    Nemszeretnék előre inni a MEDVE bőrére-de-
    merem remélni,hogy megruházzuk a Román csapatot.
    Igaz—nem eggy könnyűfalat—csak ne rosszabbat mint
    Málta ellen…Csak halkanjegyzemmeg—Úgylegyen…!


Szólj hozzá Te is!