Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt21

Magyar kézicsapatok BL-meccseire fogadhatunk a bwinen

 Promóció Nincs hozzászólás

Bwin - fogadj magyar kézimeccsekre!

Bwin - fogadj magyar kézimeccsekre!

Közeledik a Veszprém, a Szeged és a Győri ETO BL-meccse. (x)

Budapest, 2011. október 21. – Kézilabda klubcsapataink általában elkényeztetnek bennünket: az elmúlt tíz évben – a 2010/11-es szezont nem számítva mindig volt legalább egy magyar csapat Európa legjobbjai között a BL-ben. Idén zajlanak már a csoportmeccsek, és hamarosan kezdhetjük a szurkolást: mindhárom érdekelt magyar együttes ismét pályára lép.

A Veszprém ebben az idényben is deklaráltan el akar jutni legalább a negyeddöntőig, és másik kiemelkedő férficsapatunk a Pick-Szeged is jól szeretne végezni. A nők között a Győri ETO-ért szurkolhatunk: az áprilisban elbukott elődöntő után a lányok mindenképpen szeretnék kiharcolni a döntőbe kerülést.

Aki pedig szereti a szurkolást összekötni egy kis játékkal, fogadhat is a meccsek eredményeire. A bwin.com a kézilabda Bajnokok Ligája ideje alatt folyamatos fogadási lehetőségeket kínál az egyes mérkőzésekre. Az oldalon végigkövethetjük az összes női és férfi klubcsapat versenyét, így a három magyar együttesét is.

A férfi csapatok csoportkörében az MKB Veszprém és a Pick Szeged csapata is pályára lép majd. Míg a Veszprém csapata október 22-én otthon játszik az orosz Csehovszkije Medvegyi csapatával, addig a szegedi csapatot a Partizan Beograd október 23-án fogadja. A bwin szakértői szerint a mérkőzésen a Veszprém az abszolút esélyes: 1,30-as szorzóval lehet győzelmére fogadni az orosz csapat 4,40-ével szemben. A Pick-Szegedet a bwinnél kevésbé tartják esélyesnek: győzelme 2,40-szeres pénzt fizetne a szerbek 1,80-as szorzójával szemben.

A nők között a Győri ETO csapata legközelebb október 30-án a francia Metz ellen lép pályára, az odds itt 1,65 – 2,55 a Győri ETO javára. A Kézilabda Bajnokok Ligája meccseiről, a fogadási lehetőségekről, valamint az egyes csapatok szorzóiról további információt a www.bwin.com oldalon találhat.

Olvass bővebben is a bwinről!

Regisztrálj most azonnal a bwin-re!
Szólj hozzá Te is!