Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr06

Minden héten 500.000 forint nyeremény

 Promóció Nincs hozzászólás

Sportingbet Futball Tippjáték

Sportingbet Futball Tippjáték

Még másfél hónapig tart a Sportingbet grandiózus nyereményjátéka, a Futball Tippjáték, mellyel minden héten félmillió forintot lehet leakasztani. Ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy minimális pénzzel fogadsz, majd néhány kattintás után már el is indítottad a játékod. Fogadj és ragadd meg a szerencséd!

Tippjáték kódok megszerzése

A tippjáték kód megszerzéséhez egy minimum 250 Ft értékű fogadást kell megtenni, bármilyen sporteseményre (minimum szorzó nélkül). A kód azonnal megjelenik a fogadószelvény alatt a fogadás megtételekor és láthatóvá válik a ‘rendelkezésre álló kódok’ szekcióban a Tippjáték oldalon.
Ne feledd, minden nap, amikor a feltételeknek megfelelő fogadást teszel, kapsz egy újabb esélyt a tippjátékban, szóval fogadj minden nap, hogy növelje esélyeit a játékban.

Rendelkezésre álló kód beváltása

Tippjeid megtételéhez kattints a ‘BEVÁLTÁS MOST’ gombra az elérhető kódjaidnál, hogy elindítsd a tippjátékot.

Tippek megtétele

Fontos, hogy a tippeket csak a mérkőzésnap első mérkőzésének kezdete előtt teheted meg. A fel nem használt kódok ezután csak a következő mérkőzésnapra lesznek újra elérhetőek.

Tippek elküldése

Ha a mérkőzésnapra mind a 8 tippet megtetted, akkor katt a ‘BEKÜLDÉS’ gombra. Tippjeidet a beküldés után már nem tudod megváltoztatni.

Tippek átnézése

Megnézheted a megtett meccseket, ha a ‘TIPPEK MEGTEKINTÉSE’ gombra kattintasz a beváltott kódoknál. Sőt, akár ki is nyomtathatod őket.

A promóció 2011. március 14-től 2011. május 21-ig tart

Regisztrálj a Sportingbetre és játssz a Tippjátékban!

 

Sportingbet

Sportingbet

 
Szólj hozzá Te is!