Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb02

Nézd a helyszínen a Veszprém-RN Löwen csoportrangadót!

 Promóció Nincs hozzászólás

EHF Champions League

EHF Champions League

A bet-at-home.com régóta az EHF, vagyis a Európai Kézilabda Szövetség főszponzora már és ez nekünk, sportfogadóknak duplán jó, mert időről-időre lehetőségünk van eljutni olyan kézimeccsekre, mely életre szóló élményt nyújtanak! Most Veszprémbe mehetünk!

A bet-at-home.com jóvoltából négy szerencsés nyertesnek lehetősége van rá, hogy másodmagával  prémium ülőhelyről nézhesse, vagy akár szurkolhasson a magyar kézilabda zászlóshajójának számító MKB Veszprém egyik, sőt a legfontosabb, csoportelsősségről döntő Bajnokok Ligája-meccsén!

Hogyan vehetsz részt a sorsoláson?

Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban, csak annyit kell tenned, hogy február 1-14. között legalább 2.700 forintot/10 eurót befizetsz fogadási számládra és akármelyik sporteseményre megteszel egy minimum 10 eurós tétet. Minél több fogadást kötsz, természetesen annál nagyobb az esélyed a nyereményre!

Ezután február 14., 24 óráig küldd el fogadási számlád számát a marketing.hu@bet-at-home.com címre és ezzel már be is kerültél a lehetséges nyertesek közé! A szerencsés nyerteseket február 15-én értesítik e-mailen keresztül.
A belépők már közvetlenül a stadion jegypénztáránál Rád várnak. Értesítő levelet kapsz, melyben lesz egy kódot, amelyet jegypénztárnál be kell mutatni és már mehetsz is a félelmetes hangulatú csarnokba.

Mit nyerhetsz?

4×2 prémium kategóriájú belépőjegyet a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének veszprémi rangadójára.

Mikor kezdődnek a mérkőzések?

2010.02.21, Veszprém:
15:00 MKB Veszprém KC – Rhein-Neckar Löwen

bet-at-home

bet-at-home

Regisztrálj most a bet-at-home.com-ra!
Szólj hozzá Te is!