Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec16

Nyerj akár 510,000 Ft-ot kockázatmentesen!

 Promóció Nincs hozzászólás

Sportingbet

Sportingbet

Az elmúlt napok a Sportingbet különleges akcióiról szóltak és az ünnepek közeledtével sem hagyott alább az iroda lendülete! Sőt! Egy újabb pontos végeredményre vonatkozó akcióval csábítanak: most a Hamburg-Werder német bajnoki rangadót játszhatod meg kockázat nélkül!

Fogadj a héten a Hamburg-Werder Bremen Bundesliga-meccs pontos végeredményére, és ha nem találnád el, akkor sincs gáz, mert ebben az esetben kapsz egy második esélyt a Sportingbettől – konkrétan egy akár 10.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

Hogy mit kell tenned ezért?

Fogadj bármekkora összeggel, de legfeljebb 10.000 Ft/EUR 38/USD 56 értékben a Hamburg-Werder Bremen német bajnoki mérkőzés pontos végeredményére.

Vegyünk egy szélsőséges példát: megjátszod 10.000 Ft értékben, hogy a HSV 4-1-re nyer. Ez az eredmény 51-es szorzóval fizet, így ha bejön, akkor 510.000 Ft-ot nyersz! Ha mégis más lenne a mérkőzés végeredménye, akkor az általad fogadott tét ingyenes fogadásként kerül jóváírásra 48 órán belül, 10.000 forintos összegig. Az így kapott ingyenes fogadás felhasználható akármilyen egyedi fogadásra.

Ha érdekel a bónusz-lehetőség, de még nem regeltél a Sportingbetre, itt megteheted!
Szólj hozzá Te is!