Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug12

Több lett a minimum

 Promóció 5 hozzászólás

sportingbet

Friss, még ropogós hírünk van a Sportingbet háza tájáról. A méltán népszerű iroda apró változtatást hajtott végre a tétek terén: a minimális tét összege ugyanis 200 forintról 250 forintra ugrott.

De ez ne tántorítson el benneteket, végül is még az 1 eurót sem éri el az összeg. Toljátok is fel rögtön a ma esti Magyarország-Románia emlékmeccsre!

Regisztrálj a Sportingbetre!


Címkék:

Hozzászólások
 • pozsilaci augusztus 12. 20:06 (#1) | Válaszolok

  “a minimális tét összege ugyanis 200 forintról 250 forintra ugrott”.
  -Na ezért pártoltam el Tőlük már korábban! Elvem a sportfogadásban: ami kicsiben működik, az nagyban is. “Nagy” híján kicsiben kísérletezgetek. Erre nem igazán jó a 200, majd 250 Ft-os alap, amikor más irodáknál 1 Ft, 20 Ft, 0,5 Eur stb a minimális tét. Tétemeléses módszerrel nem lehet 200 Ft-ról indulni…Egyébként korreknek tartom az irodát, különösen az értékelendő, hogy magyar nyelvű ÉLŐ(!) telefonos ügyfélszolgálata van.

 • euroaron augusztus 13. 07:37 (#2) | Válaszolok

  200,250… nagy különbség.

 • pozsilaci augusztus 13. 18:08 (#3) | Válaszolok

  nem nagy különbség , de… megvariálok pl 4-6 eseményt 8-16 szelvényen, aztán ha nyer újból.Ha veszít duplázok, majd duplázok, majd duplázok…stb.Ha magas az alaptét, hamar elszalad a tét, ha alacsony, kicsi a haszon. Ebben kell(ene)megtalálni a megfelelő arányt. Ehhez nem segít az alaptét megemelése. De nyilván nem is azért emelték, hogy mi jobb kondíciókkal fogadhassunk…

 • mirrmurr augusztus 16. 13:04 (#4) | Válaszolok

  mér jó ez a vesztek, duplázok dolog? szerintem totál bukó.

 • pozsilaci augusztus 16. 16:43 (#5) | Válaszolok

  Természetesen nem szó szerinti duplázásról van szó, de az alapelv a rulettből átvett módszer .Lényege, vesztes fogadás (pörgetés) után előbb-utóbb nyilvánvalóan nyertes fog következni. Ezért folyamatosan emelni kell a tétet, hogy az előbb-utóbb bekövetkező nyerő szelvény behozza az addigi veszteséget, ezenkívül némi nyereséget is “termeljen”.
  Ehhez általában 2,00 feletti oddsra van szükség, vagy pedig nem duplázni, hanem pl. triplázni kell a tétet. Kockázatos,de nem hülyeség. Ha magas alaptétről indul az ember, negatív sorozatnál nem bírja (a zsebe) a tétemelést, (duplázást, triplázást v.e kettő között), ha kicsi alptétről indulunk, akkor pedig kevés a haszon.Persze a módszert finomítani lehet többféleképpen, például az elvárt nyereséghez igazítani folyamatosan a tétet.
  Mondhatod, ha ilyen okos vagyok, miért itt irogatok, miért nem a Bahamákon lógatom a lában a nyereségből.Elsősorban azért, mert az ember mohó(én is) kicsivel nem éri be, előbb-utóbb pedig bejön olyan negatív széria,(pl 8 nyerés után 10 vesztés ) hogy az elviszi az ember összes pénzét.
  Ezért kell kicsi alaptétről indulni, sziszifusz munkával haladni . Állandó figyelmet igényel a módszer (ahogy az egyik fogadás befejeződik, annak eredményétől függően fogadom a következőt.)Tapasztalatom szerint a haszon kicsi, hónapok alatt mérhető az eredmény. Általában az összes pénzem 0,5-1,00 százalákával érdemes kezdeni az alaptétet.

  Na ezért írtam, hogy a Sportingbetről átpártoltam ahhoz az irodához, ahol 1 Ft a min. tét.


Szólj hozzá Te is!