Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún22

Tovább él a bwin és a FIBA házassága

 Promóció Nincs hozzászólás

forrás: bwin

forrás: bwin

A bwin.party és a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség 2014-ig meghosszabbította együttműködését.

A bwin.party digital entertainment, a világ legnagyobb, tőzsdén jegyzett online sportfogadási vállalata 2014-ig meghosszabbította marketing- és  közvetítési jogokról szóló együttműködési megállapodását a  Nemzetközi Kosárlabda Szövetséggel (FIBA). Ennek alapján a bwin fogadási oldalon regisztrált felhasználók online követhetik majd nyomon a 2011. és 2013. évi kosárlabda Európa-bajnokságokat, a 2012-es olimpiai selejtező mérkőzéseket és a 2014. évi FIBA világbajnokságokat, mind a férfi, mind a női szakágban.

A bwin számára mindig kiemelkedő fontosságú volt a sport támogatása, a szponzoráció részét képezi vállalati filozófiánknak. A kosárlabda, a labdarúgás és a gyorsasági motorversenyzés alkotják azt a három pillért, amelyekre szponzorációs stratégiánkat építettük” – hangsúlyozta Norbert Teufelberger, a bwin.party társ-vezérigazgatója.

Örömteli hír, hogy 2014-ig sikerült meghosszabbítani együttműködésünket a bwin.party-val” – emelt ki Patrick Baumann, a FIBA főtitkára, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja. “Ez is alátámasztja, hogy a kosárlabda pozitív megjelenési környezet szponzoraink számára. A bwin.party-val történő együttműködés annál inkább kiemelkedő jelentőségű, mert kulcsfontosságú szövetségest találtunk bennük az illegális sportfogadás elleni küzdelemhez. A megállapodás bizonyítja, hogy jól működő munkakapcsolatot lehet létrehozni a sportfogadási iparággal.

A bwin online közvetítései a FIBA-meccsekről harminc országba jutnak el. A bwin oldalát aktívan használó fogadók minden mérkőzést ingyenesen tekinthetnek meg a www.bwin.com/video oldalon.

Olvass bővebben is a bwinről!

Regisztrálj most azonnal a bwin-re!


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!