Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl26

Új androidos pókeralkalmazás a bwin-től

 Promóció 1 hozzászólás

forrás: bwin

forrás: bwin

Az android készülékkel rendelkezők már valós tétekkel is játszhatják a Texas Hold’em-et. (x)

Gibraltár, 2011. július 25. – A bwin új, androidos telefonkészülékekről elérhető pókeralkalmazást vezetett be július végétől. A szolgáltatás ugyanolyan könnyen kezelhető játékfelületet kínál, mint a 2011 januárjában bevezetett iPhone alkalmazás.

A bwin androidos pókeralkalmazása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár útközben is korlátlanul be tudjanak lépni az oldalra bármely olyan telefon segítségével, amely androidos operációs rendszert használ” – mondta Berthold Kao, a bwin.party mobil alkalmazásfejlesztésért felelős vezetője.

Az új alkalmazás ingyenesen letölthető a következő címről: http://wap.bwin.com/androidpoker.

Számtalan szolgáltatást nyújtó virtuális pókerasztal

A bwin androidos pókeralkalmazása a játék számtalan új formáját kínálja a pókerrajongóknak. Az alkalmazás segítségével elérhető napjaink egyik legnépszerűbb pókerjátéka, a Texas Hold’em. Emellett a könnyen kezelhető felület, az egyszerű regisztráció és számtalan további szolgáltatás teszi lehetővé, hogy bármikor játszhassunk kedvenc online pókertermünkben. Az új szolgáltatás használatát még könnyebbé teszi az egyszerű navigálás a felületen valamint a tiszta, könnyen áttekinthető képernyőkép. A játékos legjobb kombinációit a program automatikusan megmutatja, a korábbi kombinációk pedig egy érintéssel elérhetőek.

Az androidos pókeralkalmazás, amely az iPhone készülékeken már elérhető saját fejlesztésű program sikerén alapul, tovább erősíti a bwin vezető szerepét a mobil szolgáltatások terén. Az új lehetőség és a sportfogadások esetén használható bwin live app illetve a számtalan androidos, iPhone és Java készüléken használható kaszinó játék teszi teljessé a bwin széles körű és izgalmas választékát” – tette hozzá Berthold Kao.

Olvass bővebben is a bwinről!

Regisztrálj most azonnal a bwin-re!
Szólj hozzá Te is!