Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug04

Új befizetési mód a TippmixPrónál

 Promóció 2 hozzászólás

abaqoos

Mostantól egy újabb, még kényelmesebb számlafeltöltési mód áll a TippmixPro-játékosok rendelkezésére. Az Abaqoos az OTP Bank új és egyedülálló, interneten elérhető, biztonságos szolgáltatása, mely segítségével az internetes vásárlásaidat az Abaqoos „virtuális pénztárcájába” elkülönített összegből, kényelmesen és biztonságosan fizetheted.

Abaqoos

Az Abaqoos egy interneten keresztül használható, virtuális pénztárca. Ezt a virtuális pénztárcát elektronikus banki csatornákon keresztül tudod feltölteni.

Jelenleg OTPdirekt szerződéssel kell rendelkezni az Abaqoos használatához. A közeljövőben vélhetően további bankoknál is hozzájuthatsz ehhez a virtuális pénztárcához.

Amennyiben az OTP Bank NyRt. lakossági ügyfele vagy, akkor regisztrálj a www.abaqoos.com oldalon a Regisztráció menüpont alatt, vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatásának Abaqoos menüpontján keresztül. Az Abaqoos weboldali regisztrációt itt közvetlenül is el tudod érni.

Hogyan tudod a TippmixPro-egyenlegedet feltölteni?

* A fizetési lehetőségek közül válaszd ki az Abaqoos pénztárcán keresztüli fizetést.

* Automatikusan a https://www.abaqoos.com oldalra kerülsz átirányításra, ahol add meg a már aktivált Abaqoos felhasználónevet és Abaqoos jelszavad.

* A sikeres bejelentkezés után jóvá kell hagynod a tranzakciót. Ehhez kattints a „Jóváhagyom” feliratú gombra. A kedvezményezett rovatban az Envoy Services Ltd. céget fogod látni. A TippmixPro-egyenlegednek a feltöltése azonnal megtörténik, miután a “Jóváhagyom” gombra kattintasz.

* Amennyiben megadod E-mail címed az Abaqoos oldalán – a Felhasználói adatok módosítása menüpont alatt -, akkor a sikeres feltöltésekről értesítést is kapsz.


Címkék: ,

Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!