Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj12

VIP-jegyek a Final Fourra

 Promóció Nincs hozzászólás

A gyönyörű Lanxess Arénában rendezik a négyesdöntőt

A gyönyörű Lanxess Arénában rendezik a négyesdöntőt

A bet-at-home még mindig tud új, csalogató ajánlattal előállni, ha kézilabda Bajnokok Ligájáról van szó. Az MKB Veszprém ugyan már nincs versenyben, de ennek ellenére örök életre szóló élményt jelentene a helyszínen megélni a négyesdöntőt. Nyerj 2×2 VIP-jegyet a kölni Final Fourra!

A címvédő Ciudad Real, a Veszprémet búcsúztató FC Barcelona, az orosz Csehovszki Medvegyi, valamint a hazai THW Kiel jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjébe. Ez nem csak az ínyenceknek lehet vonzó, ez a négy csapat minden bizonnyal megmutatja a kézilabda minden szépségét. És ezt te akár a helyszínen is élvezheted, hiszen a bet-at-home.com két játékosa másodmagával elutazhat Kölnbe, ahol luxuskörülmények között nézheti a meccseket a LANXESS Arenában. Kétszer 2 darab VIP-jegyet nyerhetsz, ha játszol a bet-at-home.com.

Annyit kell tenned, hogy május 11. és 19. között legalább 10 eurót (vagy 2700 forintot) befizetsz a bet-at-home.com-os számládra és megteszel egy, legalább 10 eurós tétet valamilyen sporteseményre a kínálatból.
Aztán pedig május 19-ig (legkésőbb 22 óráig) elküldöd a fogadási számlád számát a marketing.hu@bet-at-home.com címre. A nyerteseket május 20-án értesítik ki e-mailen keresztül.

Nyeremény

2×2 VIP belépőjegy

A meccsek időpontja

15.30 Csehovszki Medvegyi – FC Barcelona
18.00 Ciudad Real – THW Kiel

Regisztrálj most a bet-at-hom.com-ra!

bet-at-home

bet-at-home
Szólj hozzá Te is!