Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr08

Három meccs és közel tízszeres pénz. Hülye lennél kihagyni!

 magyar labdarúgás, olasz labdarúgás, spanyol labdarúgás, TippmixPro, TippmixPro-tippek Nincs hozzászólás

A Magyar Kupa és az Olasz Kupa elődöntőjének, valamint a spanyol bajnokságnak köszönhetően pénzmagunkból végre lehet valami pénzfa-féleség.

Videoton–Újpest
A hétvégi bajnoki fordulóban a párharcot a Videoton nyerte 1–0-ra a fővárosban, így az Újpest továbbra sem nyert még mérkőzést 2015-ben. A lilák számára a Magyar Kupa elődöntőjében adatik meg a visszavágás lehetősége. A székesfehérváriak magabiztosan vezetik a bajnokságot, hazai bajnoki mérlegük (10-1-1, 28–5) pedig a kupában is komoly fegyverténynek bizonyul – 1.35-ös oddsért meg os tesszük.

Napoli–Lazio
Az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén 1–1 lett Rómában. Ez az eredmény inkább a Napolinak kedvez, az elmúlt időszak formája viszont a Lazio sikerét (továbbjutását?) ígéri: a fővárosi csapat legutóbbi négy meccsét behúzta 11–1-es gólkülönbséggel, a nápolyiak pedig 1-3-2-es mutatót és 6–7-es gólaránnyal vágnak neki az összecsapásnak. A forma a vendégek mellett szól, 3.05-ös oddsért pedig erre is teszünk.

Granada–Celta Vigo
A hétvégén mindkét csapat vereséget szenvedett a bajnokságban, a hazaiakat a Real Madrid 9–1-ezte le, a vendégek pedig a Barcelonától kaptak ki 1–0-ra. A Celta a 11. helyen áll, idegenben utolsó négy meccséből kettőt megnyert az egy-egy döntetlen és vereség mellett. A Granada a 19., otthon 3-7-4-et és 8–13-as gólkülönbséget hozott össze. A három pont inkább a vendégek felé húz, 2.32-es oddsért pedig erre szavazunk.

Szelvény:

Videoton–Újpest
H – TippmixPro: 1.35

Napoli–Lazio
V – TippmixPro: 3.05

Granada–Celta Vigo
V – TippmixPro: 2.32

Tét: 1 000 Ft
Nyeremény: 9 553 Ft

Ha még nem fogadtál soha online, olvasd el a TippmixPro – regisztrációtól a fogadásig című írásunkat.
Szólj hozzá Te is!