Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb22

Átmeneti zavar

 szerkesztő üzeni 4 hozzászólás

A következő néhány órában technikai okok miatt némi zavar keletkezhet az oldalon, de reméljük, az élvezeti értéket még annyira sem csökkenti ez, mint a macskanyelvre alkalmanként kicsapódó kakaóvaj. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, ígérjük, semmiről sem maradtok le, az esedékes Totó és Tippmix-szelvények így precízen és helyesen lesznek kitöltve.


Címkék: ,

Hozzászólások
 • Csoki február 23. 14:10 (#1) | Válaszolok

  Az alábbiakban Sportingbet megbízhatóságáról. Nem kevés pénztől estem el!

  Ön: Tegnap a …. számú fogadásomban azt jelöltem, hogy a Blackpool-Tottenham labdarúgó mérközésen 13 büntetőpontnál több lesz. Volt is két sárga lap (20bp.) a meccsen, tehát nyert a fogadásom. Önök érvénytelenítették! Miért?

  Péter: Egy pillanat, máris ellenőrzöm.

  Péter: Sajnos helytelen információ jelent meg az oldalon, ebben az esetben helytelen szorzó. Sajnos ezért lett érvénytelenítve a fogadása.

  Ön: Miért helytelen? Ha csak egy sárga lett volna akkor bukott a fogadás? Kint volt egész nap a szorzó!

  Ön: Önök írták ki a fogadást, vállalni kell érte a felelősséget!

  Ön: Ebben a formában ez így nem fair!

  Péter: Sajnos ez előfordulhat nagyon ritkán, elnézést a kellemetlenségért.

  Péter: 5.13 Minden nyereményszorzó változhat egészen a fogadás megtételéig, akkor viszont rögzítettnek tekintendő. A Sportingbet nem vonható felelősségre semmilyen elírási, emberi és nyilvánvaló tévedésért, amely bármilyen hibához vezet, beleértve a nyereményszorzók vagy az eredmények nem szándékos közzétételét, nyilvánosságra hozatalát és feltüntetését, továbbá ha olyan tétek kerülnek elfogadásra, amelyek a Sportingbet szabályaival ellentétesek. Amennyiben egy fogadás helytelen szorzóval került elfogadásra, a Sportingbet fenntartja magának a jogot, hogy érvénytelenítse a fogadást.

  Ön: Változatlanul fenntartom, hogy egy nyertes fogadást érvénytelenítettek!

  Péter: Sajnos minden esetben érvénytelenítve lett volna a fogadása, amennyiben vesztes akkor is. Ez a szabályzatunkban szerepel és sajnos nagyon ritkán bár de előfordulhat.

  Ön: Lehetőség van jogorvoslatra vagy kompenzációra?

  Péter: Sajnos ebben az esetben nincs, mivel regisztrációkor Ön elfogadta a Szabályzatunkat és ott ez világosan le van írva. Természetesen megértem Önt, de sajnos semmit nem tudunk ebben az esetben tenni az ügyfélszolgálaton. Amennyiben panasszal szeretni élni, természetesen joga van hozzá. Ebben az esetben küldje el e-mailben az ügyfélszolgálatunknak és mi továbbítjuk a megfelelő ügyosztálynak.

  Ön: Rendben, köszönöm a segítséget!

  Péter: Nagyon szívesen és elnézést kérek újra a kellemetlenségért.

 • Rédei Csaba február 23. 19:06 (#2) | Válaszolok

  Milyen szorzó volt erre?

 • Csoki február 24. 08:33 (#3) | Válaszolok

  2,7

 • Rédei Csaba február 24. 18:43 (#4) | Válaszolok

  Akkor tényleg gyanúsan magas,nem is tudtam,h van ilyen fogadás,ettől függetlenül,ha te hibázol tutira nem adják vissza a pénzed,szerintem aljas tőlük is ez….Egyszer Nekem is jóváírtak egy bukó meccset aztán visszavonták a nyereményt,nem tudom mit csinálnak,ha gyorsan fogom magam és leutalom vagy megjátszom és nyerek vele…de én rendes voltam és megvártam h korrigáljanak,ezek szerint ők nem rendesek…


Szólj hozzá Te is!