Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc13

Tippmix 11/1. hét – Egy gól és más semmi…

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A Bayern BL-góljainak több mint felét Gómez lőtte

A Bayern BL-góljainak több mint felét Gómez lőtte

A mai Bajnokok Ligája-kínálat mindkét mérkőzése egygólos vendégelőnyről indul, ami elvileg otthon könnyedén ledolgozható lenne. Az FCB-FCB párharcban ez könnyedén meg is fog történni, a bajorok nem hibáznak a Basel ellen. Az Internek nehezebb a feladvány.

Nem teljesen tiszta még, hogy a Bayern nem vette elég komolyan a Baselt, vagy a svájciak annyira jók, hogy a Manchester után a Münchent is kipöccintik. Ha a “vörös ördögök” megtréfálása után is félvállról vették a helvéteket Ribéryék, akkor meg is érdemlik, hogy hátrányból indulnak az Allianz Arénában. Ha viszont tényleg ilyen jó a Basel, akkor vért fognak pisilni a “bőrnadrágosok”. De azért otthon nyerni fognak, a hétvégén átszakadt egy elég meredek gát, a Hoffenheim hetet kapott. Ha már hét: az előző hét meccsét megnyerte otthon a Bayern, kettőnél kevesebbet nem lőttek. Szerintem itt is érdemes hendikeppel kivenni. Főleg, hogy minden “bajor” játékos Jupp Heynckes rendelkezése áll. 

Az Inter is egy gól mínuszról indul, csak az olaszok formája elég aggasztó. Mármint számukra, a franciák nyilván nem bánják, hogy Ranieri alakulata az előző tíz meccséből egyet nyert meg! Persze még nyugodtabb lennének, ha a Marseille ne lenne még ennél is szánalmasabb állapotban – zsinórban négy bajnokit bukott el Deschamps együttese, miközben gólt sem lőtt. Az Intert viszont legyőzték a gallok, nem tartom kizártnak, hogy a BL-re fókuszálnak. Akkor viszont bajba kerülhet a milánói brigád. nem véletlenül 2.00-s a hazai siker szorzója.

097 Bayern München – FC Basel

H – tippmix: 1,21 (1,60)

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: kedd, 20:45

104 Internazionale – Olympique Marseille

H – tippmix: 2,00

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: kedd, 20:45
Szólj hozzá Te is!