Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan04

Tippmix 1/2. hét – Közép-olasz rangadóval nyitja az évet a Serie A

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Nápolyba utazik a Roma az év első meccsére, ami régiórangadónak számít, heves szurkolókkal megspékelve. A kékek elvileg jobbak, de elég pocsékul sikerült a év vége, a farkasok száj íze jobb.

A Napoli hatalmas meglepetésre három napon belül kétszer is kikapott otthon a Bolognától, így a bajnokságban lecsúszott a dobogóról, majd a kupából is kipottyant. Ezt a Siena elleni szenvedős siker sem mentette meg, de legalább kicsit jobb kedvvel mentek pihenni. A Roma viszont egy komoly rangadót nyert meg, mégpedig simán, 4-0-s vezetés után 4–2-re verte a Milant. Az utolsó hét meccséből hatot megnyert Zeman együttese, és a gólokkal sem spórolt. A legtöbb gólt a római bordók lőtték, a 42 hárommal több a Juve termelésénél is. De a Napoli is erős előre, no persze, ahol Edinson Cavani játszik. Az uru támadó 13 találatnál jár. 

A Napoli 6–2–1-el áll hazai pályán, a Roma pedig 5–0–4-el idegenben, ami tökéletesen tükrözi Zeman nyíltsisakos felfogását. Az ikszre tehát kevés az esély, én speciel úgy gondolom, a kis pihenés jót tett a Napolinak és rendezve a sorokat legyőzi a mögötte álló Romát. A forma a farkasok mellett szól, ám a hazai pálya és a keret ereje a kékek felé billenti a mérleg nyelvét. A kétszeres pénz meggyőző, a másik két fixszel felturbózva meg pláne.

240 SSC Napoli–AS Roma

H – tippmix: 2.05

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 20:30

183 Lazio–Cagliari

H – tippmix: 1.50

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szombat, 20:30

232 Fiorentina–Pescara

H – tippmix: 1.21

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 14:45
Szólj hozzá Te is!