Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc29

Tippmix 13/2. hét – A spanyoloké Európa

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Az Atléticónak kötelező lenne otthon nyerni

Az Atléticónak kötelező lenne otthon nyerni

Az egy dolog, bár nem apróság, hogy a spanyol armada megnyerte az Európa- és a világbajnokságot is, de most klubszinten is uralja az öreg kontinenst – a BL-ben a Barcelona és a Real az esélyes, az Európa-ligában pedig három csapatuk is bejutott a legjobb nyolc közé. Házidöntő minden szinten?

A három spanyol egylet közül első, majd második ránézésre is az Atléticónak van a legkönnyebb dolga, noha komoly hiba lenne lebecsülni egy német csapatot, de azért a Hannover bőven a verhető kategóriába tartozik. Sőt, azt mondom, kötelező lenne a Madridnak továbbmennie. A Vicente Calderónban lesz az első meccs, ahol felettébb jól megy mostanság a Simeone kezei alatt amúgy sokat javuló Atletinek: az előző hét meccséből csak a Barcelona elleni veszítette el, de még a BL-címvédőt is kemény erőpróba elé állították Falcaóék. Az előző három összecsapásukat behúzták otthon a madridiak, az El-ben pedig mind a hetet megnyerték. És csak három gólt kaptak!
A Hannover is remekül szerepel, tizenkét Európa-liga-meccsén csak egyszer kapott ki, még novemberben Liége-ben. Aztán ezt is kijavította, mert az előző körben épp a belgákat szórták ki 6-2-es összesítéssel. Mivel a Bundesligában a középmezőnyben helyezkednek el, nem fogják ellazsálni a madridi meccset. De ettől még kikapnak.

A másik két hispán jobban meg fog izzadni, a Valencia az otthon még veretlen Alkmaarhoz utazik, a Bilbao pedig a kiváló formába lendülő Schalkéhoz.

027 Atlético Madrid – Hannover

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20:50

032 AZ Alkmaar – Valencia

D – tippmix: 3,10

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20:50

038 Schalke – Athletic Bilbao

H – tippmix: 2,13

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20:50Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!