Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc29

Tippmix 13/2. hét – Leadja a bajnokit a Man. United?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Szombaton egy nem túl fontos bajnokit játszik Sunderlandben a Manchester United, hétfőn pedig egy nagyon is fontos FA-kupa-negyeddöntőt. Vagy Ferguson máshogy gondolja?

Az a faramuci helyzet állt elő az MU-nál és a Chelsea-nél, hogy két napon belül kell játszaniuk, ráadásul nem egy sörmeccset. Szombat délután bajnoki fordulót rendeznek, hétfőn kora délután pedig egymásnak ugranak az FA-kupa-negyeddöntő megismételt meccsén. Igen ám, de a Manchester simán megteheti, hogy két különböző gárdát küld pályára, mivel a bajnokságban tizenöt pontos előnyre tett szert. És már csak kilenc forduló van hátra. 

Aligha bukják el a bajnoki címet a vörös ördögök, persze matematikailag még simán lehet. De ebben a helyzet Sir Alex nyugodt szívvel pihentethet néhány kulcsember Sunderlandben a bajnokin, hogy ők frissek legyen Húsvét hétfőn. Van Persie, Rooney, Carrick, Evra és esetleg Vidics hiánya még nem vezet automatikusan a vereséghez, az egy pont pedig nem rossz.

November óta nem kapott ki idegenben a Man. United, a Sunderland pedig nem nyert január közepe óta. Nem sok minden szól a fekete macskák mellett, csak a fentebb vázolt elképzelés. Nem borítékolható, hogy Ferguson meghúzza a tartalékcsapat verziót, ha viszont igen, jó lehet egy pontra a kiesés ellen küzdő Sunderland.

119 Sunderland–Manchester United

D – tippmix: 3.40

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 13:30

126 Swansea City–Tottenham

D – tippmix: 3.20

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 18:15

126 Everton–Stoke City

H – tippmix: 1.61

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 18:15
Szólj hozzá Te is!