Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr16

Tippmix 15/2 – a zuhanó Paks sem állítja meg a Vidit

 Tippmix-tippek 3 hozzászólás

Horváth Gábor hetek óta válogatott formában futballozik

Horváth Gábor hetek óta válogatott formában futballozik

A Videoton és a Debrecen továbbra is egymás sarkát taposva próbál az élre törni a magyar bajnokságban, egyelőre a székesfehérváriak állnak jobban, ami persze annak fényében nem meglepő, hogy augusztus óta nem kaptak ki. Meglepő lenne, ha Pakson hagynának három pontot.

Mezey ‘nullhat” Gyuri bá’ együttese tizenhat forduló óta veretlen, idegenben augusztus végén, Szombathelyen sétáltak le először és utoljára lehajtott fejjel Polonkaiék. A következő körben a Sóstói Stadionban is gyorsan kikaptak a ZTE-től, azóta viszont nem. Tavasszal egy diósgyőri győzelemmel nyitottak, utána viszont a Bozsik Stadionban és Zalaegerszegen otthagytak két-két pontot. Pakson nem tehetik, mert akkor a Loki visszaelőzhet. Ráadásul a tolna megyeiek formája nem ad okot arra, hogy aggódjunk a 2-es miatt. Gellei Imre kénytelen volt felállni a kispadról, mert hét forduló óta nem győztek, az előző három összecsapásukat elveszítették. A helyére az eddigi segítője, Kis Károly bukott felfelé, most már övé a felelősség.
Kis nem számíthat a sérült Horváth Leventére, valamint az eltiltott Kiss Tamás, Urbán Gábor duóra. Velük sem lenne könnyű a rendkívül hatékony, huszonkét meccsen 48 gólt szerző Videoton ellen, hát még nélkülük. A fehérváriaknál Sitku a sérült, Nagy és Lencse viszont visszatért a keretbe. Vendéggyőzelemre számítok.

A Barcelona és a Marseille győzelme nem nagyon lehet kérdés, a Twentének pedig mindenképp kell a három pont, máskülönben kicsúszik a kezéből az aranyérem. A Roma is hasonló helyzetben van, ám a Lazio keményebb ellenfél lesz a Feyenoordnál. Ám mivel mindkét gárda otthon lesz – több Lazio-drukker előtt – a Roma sansza igen jó.

158. Paks – Videoton FC

V – tippmix: 1,68

Labdarúgás – NB I, 23. forduló
fogadási határidő: szombat, 15.00
minimum 5-ös kötésben fogadható

171. Espanyol – Barcelona

V – tippmix: 1,33

Labdarúgás – Primera División, 33. forduló
fogadási határidő: szombat, 19.45

180. Boulogne – Marseille

V – tippmix: 1,43

Labdarúgás – Ligue 1, 33. forduló
fogadási határidő: szombat, 18.45

210. Twente – Feyenoord

H – tippmix: 1,49

Labdarúgás – Eredivisie, 33. forduló
fogadási határidő: vasárnap, 14.15

228. Lazio – AS Roma

V – tippmix: 1,95

Labdarúgás – Serie A, 34. forduló
fogadási határidő: vasárnap, 18.15Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!