Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr22

Tippmix 16/2 – vigaszág

 Tippmix-tippek 3 hozzászólás

Agüerónak gyengécske éve van

Agüerónak gyengécske éve van

Az Európa-liga minden szempontból a második számú kontinens-kupa, hiszen nem elég, hogy eleve a maradékok indulnak, az elődöntőbe meg csalódott csapatok jutottak be. A Liverpool beégni látszik a bajnokságban, nem beszélve az Atléticóról, mely nagyon úgy fest, jövőre csak a spanyol ligára kell, hogy koncentráljon. Az egyikük döntős lesz.

Az Atlético Madrid a Valencia kiverésével jutott a négy közé, ami azért meglepő, mert a fővárosiak sokkal gyengébben teljesítenek a bajnokságban, David Villáék 19 ponttal gyűjtöttek többet és jelenleg BL-indulást érő helyen pislognak visszafelé a többiekre. Az Atleti meg… nos, akár még ki is eshet. Nyilván nem fog, de azért ezzel érzékeltetni tudom, milyen kilátástalanul szerepel ez a remek kis csapat. Agüeróstul, Forlánostúl, Simao Sabrosástól. Az előző három bajnokin kikaptak, fogjuk rá, hogy teljes mértékben átadták magukat az EL-re készülésnek és magasról szartak a bajnokságra. Más mentségük úgy sincs. Az Európa Ligában viszont még veretlenek a matracosok, ami szép, de nem ad okot önfeledt mosolygásra, mivel hét meccsükből egyetlen egyet voltak képesek megnyerni. Csakhogy idegenben mindháromszor két gólt találtak és tovaléptek.

A Liverpool ellen se fogják megszórni magukat otthon, mert a brit társaságnak sosem volt gondja a védekezéssel. Az előző három meccsükön egy gólt kaptak Carragherék, de a támadásokkal meggyűlik majd a bajuk. Az Atleti-nevelés világklasszis támadójuk ugyanis lesérült. Fernando Torres legközelebb a világbajnokságon léphet pályára, ha egyáltalán… N’Gog meg gyenge. Kuyt meg nem középcsatár. Viszont Lille-ben és Lisszabonban is kikaptak a “vörösök”, a Vicente Calderónban is meglehet az az egygólos hátrány.

A Fulham busszal érkezett Hamburgba, és a 17 órás út alatt még egy komolyabb dugó is befigyelt, így Roy Hodgson mester a német autópályán vezényelt átmozgató edzést. Mókás lehetett, de nem valószínű, hogy túl hasznos. Így hazai győzelemre számítok. A HSV nagyon szeretne döntőzni, mert Hamburgban rendezik a finálét.

026. Atlético Madrid – Liverpool

H – tippmix: 2,25

Labdarúgás – Európa-liga, elődöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20.50

032. Hamburg – Fulham

H – tippmix: 1,61

Labdarúgás – Európa-liga, elődöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20.50

040. Corinthians (BRA) – Independiente Medellin (COL)

H – tippmix: 1,35

Labdarúgás – Libertadores Kupa, 1. csop.
fogadási határidő: péntek, 02.35Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!