Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj11

Tippmix 17/2. hét – Újpest-Fradi csúcs

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Győzelem vagy megsemmisülés! Egy Újpest-Fradin mindig ez a tét, fontosabb ezen a meccsen az eredmény, mint az egész bajnokság. Ősszel simán nyertek a zöld-fehérek és a tabellán is előrébb állnak. Sőt, egy éve is ők nyertek. De a meccs Újpesten lesz, ahol legutóbb féltucatot kapott az FTC.

2011-ben mindkét Fradi-Újpestet a zöld sasok nyerték, ősszel 3-0-ra, tavasszal pedig 1-0-ra, valamennyire visszavágtak a 2010 szeptemberi 0-6-ért. Viszont Újpesten 2000 novembere óta nem tudott nyerni a Fradi, azért ez a tizenkét éves böjt elég fájó lehet. Most sem esélyesebb a zöld-fehér gárda, annak ellenére sem, hogy három ponttal több áll a nevük mellett. Múlt héten Détári csapata értékelhetetlen produkcióval otthon adta oda a pontokat a kiesés elől menekülő Pápának, azzal a teljesítménnyel még ez ellen a harmatos Újpest ellen sem lesz keresnivalójuk. De a fehérváron mutatott passzív játékkal sem. Nem úgy a Kecskemét elleni első félideivel, mellyel bárkit elkaphatnak. Hektikus csapat a Fradi, az előző hét idegenbeli meccséből például ötöt megnyert. Pécsett jó játékkal nyert 2-0-ra, Zalaegerszegen pedig 0-2-ről fordított. 
Balog eltiltás miatt nem játszhat, ám Grúz visszatérhet, ez a poszt tehát kipipálva. Jovanovic szintén játszhat, Busai sérült,  Hakola és Junior pedig Döme bögyében van, nem kizárt, hogy lelátóra szorulnak.

Az Újpest öt forduló óta veretlen, otthon a Honvéd után a Vasast is legyőzte. Hat pontra van a kieséstől, a három forduló alatt aligha fogja ezt leadni, még ha a Fraditól ki is kap. Igen, meglepetést várok, a lilák mindenképp vissza akarnak vágni az őszi 0-3-ért, és ez fekszik Liszteséknek, mert ők a betömörülő védelemmel nem tudnak mit kezdeni. Ráadásul Kabár sérült, Rajczi pedig eltiltott.
A Fradi idegenben egyszer, az Újpest otthon kétszer remizett, ami 26 meccsen nem sok. Tehát a D-re kicsi az esély.

119 Újpest – Ferencváros

V – tippmix: 2,47

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 14:45
min. 3-as kötésben

235 Videoton – Győri ETO

H – tippmix: 1,75

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 16:30
min. 3-as kötésben
Szólj hozzá Te is!