Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr26

Tippmix 17/2. hét – A KTE bajnokot csinálhat a Lokiból

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

Tököliék segíthetnek a Lokinak

Tököliék segíthetnek a Lokinak

Nagyon szépen menetel a Győr Pintér Attilával (is), két ponttal van csak lemaradva a Debrecentől, óriási nyomás alatt tartva a hajdúságiakat. A hétvége azonban fordulatot hozhat, legalábbis abból a szempontból, hogy jó eséllyel fellélegezhet a Loki. A Kecskemét kezében a bajnokság?

A Kecskemét olyan jó formába került tavasszal, hogy fel is lépkedett az ötödik helyre, és csak négy ponttal van kevesebbje, mint az előtte álló Honvédnak. Melyet mellesleg 4-1-re elpáholt a Bozsik Stadionban. Utána egy pontot szerzett a Haladás ellen, majd ismét négyet lőtt, ezúttal a Vasas pályáján. A ZTE elleni siker papírforma volt, négy forduló alatt tíz pontot zsebelt be a lila-fehér gárda. A múlt héten viszont egy félidőt elaludtak az Üllői úton Tököliék, ki is kaptak 2-1-re. 
A Széktói Stadionban elég hullámzó a teljesítményük, a Diósgyőrt például elverték, de a Pécs elvitte mindhárom pontot. A Győr kilenc forduló óta veretlen, idegenben október végén kapott ki utoljára, van olyan stabil, hogy ne kapjon ki Kecskeméten sem. A KTE stílusa fekszik Pintér csapatának, mert támad, a zöldek meg inkább kontráznak. Gól lesz, mindkét oldalon, szerintem egyforma eloszlásban. Pekár eltiltás miatt nem játszhat a hazaiknál.

A St. Pauli nem jó idegeben, a Drezda viszont elég jól mozog otthon, csakhogy amíg a Dynamónak mindegy, addig a hamburgiaknak kell a három pont az osztályozóhoz. Ezért a V.

245 Kecskemét – Győri ETO

D – tippmix: 3,10

Labdarúgás – NB I.
fogadási határidő: vasárnap, 17:45

229 Dynamo Dresden – St. Pauli

V – tippmix: 2,02

Labdarúgás – Bundesliga 2
fogadási határidő: vasárnap, 13:15Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!