Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj08

Tippmix 18/2 – Csankazértis

 Tippmix-tippek 3 hozzászólás

Csank egy újabb csapattal lehet dobogós

Csank egy újabb csapattal lehet dobogós

Többször leírták már Csank Jánost, a 63 éves bajnoki címet és Magyar Kupát is nyerő egykori szövetségi kapitányt leginkább azért bírálják, mert csapataival unalmas, elavult focit játszik, de a szakember folyamatosan bizonyítja, hogy Magyarországon még mindig eredményes tud lenni. Most a ZTE-t viheti fel a dobogóra.

Csank János 2008-ban vette át a Zalaegerszeg irányítását és tavaly rögtön a negyedik helyre hozta fel a kék-fehéreket. Idén sem adja alább a nyugati együttes és egykori kapus edzője, jelenleg is a negyedik helyen nyomulnak, ám egy pontnyira van csak a dobogó és jóval könnyebb a sorsolása a Zetének, mint az előtte álló Győrnek. Ja és el ne felejtsem, Csank ismét Kupa-döntőbe vezette csapatát. A bajszos karakán, őszinte vadászember csapata nagyon stabilan játszik, november vége óta – minden sorozatot beszámítva – egyetlen alkalommal kapott ki. Újpesten. Hazai pályán szeptember közepe óta veretlenek!
A Honvéd ellen a hatalmas termetű, gólerős center, Pavicsevics, valamint a hétközi fordulóban kiállított Horváth nélkül futnak ki a stadionba, de mivel Rudvens ismét rálelt góllövő csukájára, nem kell aggódni a csapat híveinek. Még akkor sem, ha figyelembe vesszük, hogy a Honvéd nyolc forduló óta veretlen! A bennmaradás már borítékolható.

A Fradi két vereség után fogadja a mumusnak számító Kecskemétet, mely megnyerte előző két bajnokiját. hat idegenbeli vereség után a Vasas és a Nyíregyháza pályáján is nyert Urbányi csapata. Az Üllői úton azért nehezebb dolga lesz. A 14., tehát még épp bennmaradó helyen álló Paks a szinte biztos kieső Diósgyőrt fogadja. Az ismét edzőt váltó miskolciak 1-2-10-es idegenbeli mérleggel égnek, Pakson sem fog javulni.

132. Zalaegerszeg – Honvéd

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – NB I.
fogadási határidő: szombat, 17.15

131. Ferencváros – Kecskemét

H – tippmix: 1,57

Labdarúgás – NB I.
fogadási határidő: szombat, 14.45

134. Paks – Diósgyőr

H – tippmix: 1,63

Labdarúgás – NB I.
fogadási határidő: szombat, 17.45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!