Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj09

Tippmix 19/1 – Olajra léphet az Albacomp

 Tippmix-tippek 2 hozzászólás

Hangáék nagy győzelmet arattak Szolnokon

Hangáék nagy győzelmet arattak Szolnokon

Egy újabb siker esetén rátapasztaná méretes mancsait a bajnoki trófeára az Albacomp férfi kosárcsapata, miután az első mérkőzésen Szolnokon tudta legyőzni az Olajt. Persze ehhez lesz még egy-két szava Báderéknak is, akik Fehérváron azonnal vissza akarják szerezni a pályaelőnyt.

Komoly hendikeppel indult neki a bajnoki döntőnek a fehérvári Albacomp, a legjobb légiósa, Tony Crocker súlyosan megsérült. A rájátszásban 20.3 pontot és 5.5 lepattanót átlagoló amerikai bedobót a szezon hátralévő részére elvesztette a kék-fehér gárda, mégis meglepetést tudott szerezni Szolnokon: 69–87-re szétzúzta az Olajt. Székesfehérváron még senki sem tudott győzni, igaz Báderék nagyon közel álltak hozzá, ám Clark triplája kipördült a gyűrűből a legvégén.
De ha abból indulunk ki, hogy az Albacomp az alapszakaszban és a Magyar Kupában is vereséget szenvedett a Tiszaligetben, mégis behúzta a döntő első meccsét, akkor épp ennyi erővel az Olaj is nyerhet végre a fehérvári csarnokban. Az első meccsen három magyar kiegészítőember, Hendlein, Keller és Bódi kiemelkedő teljesítménye billentette a mérleg nyelvét az Albacomp felé, valamint a lepattanók – hússzal több (49-29) palánkról, gyűrűről lecsorgó labdát szedtek össze Hangáék!

A Szolnokból csak a két amcsi, Trotter és Clark teljesített elfogadhatóan, ketten együtt 41 pontot szereztek, a többiek betliztek. A két magyar húzóember, Báder és Horváth Ákos hét-hét ponttal zárt, ami elfogadhatatlan, mondjuk a center legalább lekapott 13 lepattanót. Azt gondolom, a második meccsen lényegesen jobbak lesznek, a kispadról is több pont fog érkezni (Fodor, Trepák, Grebenár), az Albában viszont nincs több. Lényegesen szorosabb mérkőzésre számítsunk, ahol speciel szerintem a Szolnok visszaszerzi a pályaelőnyt.

070 Albacomp – Szolnoki Olaj

V – tippmix: 2,32

Kosárlabda – NB I, döntő, 2. mérk. (állás: 1-0)
fogadási határidő: kedd, 18.45
min. 3-as kötésben

102 Paris SG – Nancy

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: kedd, 20.45

127 Luton Town – Wrexham

H – tippmix: 1,70

Labdarúgás – angol Konferencia, rájátszás, visszavágó (1.m.: 3-0)
fogadási határidő: kedd, 20.30Hozzászólások
  • Costly május 09. 20:27 (#1) | Válaszolok

    Hátha nem!
    Mármint inkább az Olaj!

  • Costly május 10. 14:27 (#2) | Válaszolok

    Ritka madár itt a kosárlabda, ezért megragadom az alkalmat:
    Phil Jackson elképesztő vereséggel és méltatlanul búcsúzott (LA), miközben a másik zsenit, Zseljko Obradovicsot (Pana’) ismét megkoronázták.


Szólj hozzá Te is!