Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj18

Tippmix 20/1 – Már csak egy brazil legény a gáton

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Ganso hiányában Elano és Neymar játékától függ a Santos eredményessége

Ganso hiányában Elano és Neymar játékától függ a Santos eredményessége

A Libertadores-kupa nyolcaddöntőit még öt brazil együttes várta, ám csak egyetlen egy élte túl. A Santos a negyeddöntő első mérkőzését is behúzta, méghozzá idegenben, így elég komoly a sansza, hogy elődöntős legyen. Ehhez azonban Sao Paulóban sem hibázhatnak Neymarék. Az utolsó brazil mohikán.

Pelé utódai Manizalesben győzték le a kolumbiai Apertura aranyérmesét, az Once Caldast, előnyhöz jutva így a Libertadores-kupa negyeddöntőjében. Földhöz azonban nem vághatták magukat a fehér-feketék, mivel kokainföldön ebben a kiírásban senkit sem tudott legyőzni az Once. Mégis elvergődött a nyolc közé, gondolom, kitaláltátok, hogyan: bizony, idegenben még veretlen a rendszerint pontosan ugyanolyan színekben pályára lépő kolumb brigád. Az egyenes kieséses szakaszban a Cruzeiro – szintén brazil – is győzni tudott Kolumbiában, Belo Horizontéban viszont 2-0-as Once-siker született.

A Santos tehát jó eredményt ért el azzal az 1-0-val, de hatalmas hibát követne el, ha máris a legjobb négy között érezné magát. Főleg, hogy a minimális sikerben az is közrejátszott, hogy a vezetést emberelőnyben kellett megőrizni, mivel Elkin Callét kiállították az 59. percben. A védő természetesen nem játszhat a visszavágón. Mint ahogy sérülés miatt az első meccset is kihagyó brazil Ganso sem, a Santos irányítója az uborkaszezon egyik slágere lesz, a két milánói klub például egymást licitálja felül. A 21 éves játékmester már a válogatottban is bemutatkozhatott. Akárcsak a 19 éves Neymar, aki még nála is nagyobb fogás, a támadóra a Chelsea repült rá – nem lesz olcsó.

November óta egyszer kapott ki az Estádio Urbano Caldeirában a Santos, az utóbbi hat meccsét győzelemmel zárta. A Caldas kiválóan szerepel idegenben, a brazilok meg otthon, elég jó kis meccs lesz. Többgólos remire számítok.

231 Santos – Once Caldas (COL)

D – tippmix: 3,80

Labdarúgás – Libertadores-kupa, negyeddöntő, visszavágó (1.m.: 1-0)
fogadási határidő: szerda, 23.50

230 Libertad (PAR) – Vélez Sarsfield

D – tippmix: 3,10

Labdarúgás – Libertadores-kupa, negyeddöntő, visszavágó (1.m.: 0-3)
fogadási határidő: szerda, 23.50
Szólj hozzá Te is!