Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan21

Tippmix 4/2. hét – Majd háromszoros nyeremény a Wolfsburg-Bayer duóval

 Tippmix-tippek 1 hozzászólás

A Leverkusen stabilan BL-t érő helyen nyomul, ám a Wolfsburg is csak egy karnyújtásnyira áll a húsosfazéktól. A farkasok tovább erősítettek a télen, pedig már eddig sem volt kérdés, hogy lenyomják a Hannovert. És még jól is fizet.

Sima fix egyes a Wolfsburg Hannover elleni bajnokija, még akkor is, ha most jöttek vissza a srácok a télszünetből, és nem lehet pontosan tudni, milyen formában vannak. Aligha kérdés, hogy az idegenben nyolcból nyolcat bukó H96-nál jobb passzban, pláne, hogy otthon amúgy is harapósak a farkasok – 6–1–1-gyel állnak. A héten csatlakozik az amúgy sem gyenge kerethez a Chelsea-ből igazolt belga válogatott De Bruyne, aki mindkét szélen villoghat. 

A Bayer a második helyen áll, amihez kellett ugyan a Dortmund botladozása, ám az is, hogy a 17-ből 12 meccsen megnyerjen a Leverkusen. Az utolsó három idegenbeli meccsén mindössze egy gólt kapott Hyypiä együttese, igaz, azzal ki is kapott Brémában. A Freiburg a 16. helyen áll, hazai pályán mindössze egy meccset nyert. Az összes kétszer is játszott egymással a két csapat, és a bajnokságban, valamint a kupában is a Leverkusen nyert.

Wolfsburg–Hannover

H – TippmixPro: 1.60

Labdarúgás – Bundesliga
fogadási határidő: szombat, 15:30

Freiburg–Bayer Leverkusen

V – TippmixPro: 1.75

Labdarúgás – Bundesliga
fogadási határidő: szombat, 15:30

Fogadj a meccsekre a TippmixPrón!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!