Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj20

Tippmix 20/2 – Nemes zöld bosszú

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Rajon Rondo remekel a playoffban

Rajon Rondo remekel a playoffban

Háromszor veri el a Celtics az Orlandón a tavalyi vereséget, két floridai győzelemmel jelezte szándékát: idén az aranygyűrű az egyértelmű cél! Azonban jobb, ha óvatosak lesznek Garnették, mert tavaly előnyről bukták el a párharcot a Magic-kel szemben.

Hiába az alapszakaszbeli egyértelmű fölény, az Orlando elbukni látszik a Boston elleni főcsoport-döntőt. Howardék előrébb is végeztek mint a zöldek, ráadásul az egymás ellen vívott négy mérkőzésből hármat megnyertek. De a rájátszás más műfaj, ez örök igazság. A Boston annyira felpörgött a Cleveland felett aratott sikertől, hogy lendületből hozta a két orlandói ütközetet. Ha az alapszakaszból indulnánk ki, akkor még aggódhatnának a lóherések, mert Bostonban mindkétszer a kék-fehérek nyertek, de hol van az alapszakasz… Pierce-ék elképesztően összerakták a védekezésüket, 88, majd 92 pontot engedélyeztek a rendbe 100 fölé jutó floridaiaknak. Most meg söprésgyanús a történet, nagyon meglepne, ha a 2-0 után összeroppannának az elképesztően rutinos bostoniak. Ahol eddig leginkább Rajon Rondo viszi a prímet, de Garnett is rég volt ennyire jó formában, a vajkezű Ray Allen meg, ha elkapja a fonalat meg sem áll 25 pontig, de már gyakrabban jön a hullámvölgy nála is.

De térjünk vissza egy szó erejéig a válogatott keretből kimaradó irányítóra, Rajon Rondóra. Méltánytalanul kevés szó esik róla, pedig eddig ő a rájátszás MVP-je nálam. A 185 centis karmester 17,8 pontot és 10,6 asszisztot átlagol a playoffban. És emellett lerántott átlag meccsenként 6 lepattanót is. A Cavs ellen ezek a számok így festettek: 20,7 és 11,8. Kedden 25 pontot szórt Orlandóban. Rajta sok múlik a harmadik meccsen is. A Cleveland egyszer nyerni tudott a bostoni TD Gardenben, de utána kétszer kapott az arcába. Az Orlando utolsó esélye most lenne, de a Celtics formája nagyon stabil lett.
Érik a Lakers-Celtics nagydöntő.

111. Boston Celtics – Orlando Magic

H – tippmix: 1,65

Kosárlabda – NBA, főcsoport-döntő, 3. mérk. (állás: 2-0)
fogadási határidő: szombat, 23.00

129. Helsingborg – Halmstad

H – tippmix: 1,40

Labdarúgás – Allsvenskan
fogadási határidő: szombat, 15.45

132. Elche – Girona

H – tippmix: 1,60

Labdarúgás – spanyol 2.
fogadási határidő: szombat, 15.45
Szólj hozzá Te is!