Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj25

Tippmix 21/1 – Kilenc év után a legjobbak közt a Lausanne

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Feljutást ünnepelhet a Lausanne

Feljutást ünnepelhet a Lausanne

A tavalyi Svájci Kupa-döntős Lausanne 2002 után térhet vissza a legjobbak közé, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy szerda este egy pontot szerez az utolsó fordulóban. Mivel a kékek félelmetes formában vannak, lesz ebből három is – aztán jöhet a végeláthatatlan ünneplés.

Hatalmas siker volt a kilenc éve a másodosztályt taposó Lausanne Sportsnak a 2010-es kupadöntő, ahol ugyan féltucat gólt rámolt be neki a Basel, azonban ez Európa-liga-indulást ért. Ott aztán tovább folytatódott az éber álom, a kék-fehérek három fordulót lepörgetve a csoportkörig jutottak, ahol aztán nem sok sót ettek meg a CSZKA Moszkva, Sparta Praha, Palermo hármas mellett, de ez már nem is volt elvárható. A sikerek lendületet adtak a gárdának és 2002 után ismét elsőosztályú együttesé válhatnak. Az utolsó forduló előtt ugyanis három pont az előnyük a Servette-tel szemben, tehát Bielben egyetlen pont már feljutást ér.

A Lausanne az elmúlt hat fordulóban győztesen vonult le a gyepről, tizenkilenc gólt berámolva. A Biel-Bienne az előző hazai meccsén hetet lőtt a Kriensnek, ami elég ijesztően hangzik, viszont előtte háromszor is kikapott, anélkül, hogy betalált volna (0-3, 0-2, 0-5). Mindeközben nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy csak az egyik csapatnak fontos a meccs. Ugyanez igaz, a Delemont-Lugano és a Vaduz-Aarau meccsre is. A Lugano és a Vaduz még könnyedén odaérhetne a második helyre, ami osztályozót jelent, vagyis eléggé biztos vagyok benne, hogy behúzzák a saját meccsüket. Ám mivel a Servette is, ezért lemaradnak az értékes pozícióról.

209 Biel-Bienne – Lausanne

V – tippmix: 1,70

Labdarúgás – svájci 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 19.15

211 Delemont – Lugano

V – tippmix: 1,67

Labdarúgás – svájci 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 19.15

210 Vaduz – Aarau

H – tippmix: 1,45

Labdarúgás – svájci 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 19.15
Szólj hozzá Te is!