Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj31

Tippmix 22/1 – Kiderül, Servette része-e az elsőosztálynak

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Egygólos hátrányt kell ledolgoznia a Servette-nek

Egygólos hátrányt kell ledolgoznia a Servette-nek

Meglehetősen fontos mérkőzést rendeznek kedd este a svájci bajnokságban, a Servette-Bellinzona párharcának győztese az első osztályban játszhat ősztől. Az osztályozó első meccsét az idényt a legjobbak között töltő Bellinzona nyerte, ám a genfiek saját stadionjukban nem ismernek kegyelmet. Jól fizető kombót állítottunk össze!

A genfi székhelyű Servette 2005 után szeretne visszatérni a legmagasabb osztályba, a Challenge ligát megnyerő Lausanne után ők is hosszú nélkülözés után szeretnének szerves részei lenni a Super League-nek. A bordó mezes együttes csak jobb gólkülönbségével érte el a fontos második helyet, a Luganónak szintén 62 pontja volt. Viszont senki sem nyert annyi mérkőzést hazai pályán, mint a Servette: a tizenöt Stade de Genève-ben játszott bajnokiból 12-t megnyert. Az utolsó négyen például tizenötször találtak be Estebanék. Egyébként ő, mármint Julian Esteban sérülés miatt nem játszhatott a Bellinzona elleni 1-0-ra elbukott odavágón, de elképzelhető, hogy a visszavágón már João Alves mester rendelkezésére áll a 10 gólos támadó. Karanovic viszont csak a következő hónapban lesz ép.

Esteban mellett De Azevedo, Vitkieviez és Eudis is két számjegyű gólt jegyzett a bajnokságban. Az első meccsen, mint említettem, az elsőligás Bellinzona szerzett előnyt, minimálisat: a 89. percben, Pavel Pergl talált be, ezzel 1-0-s az ACB fórja. A Servette 12-1-2-es mérlege, és a 47 rúgott gólja azonban eléggé tekintélyt parancsoló, magam is úgy vélem, hogy győznek a genfiek.

113 Servette – Bellinzona

H – tippmix: 1,85

Labdarúgás – svájci bajnokság, osztályozó, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: kedd, 20.00

173 Mexikó – Új-Zéland

H – tippmix: 1,30

Labdarúgás – válogatott mérkőzés; USA
fogadási határidő: szerda, 23.00

182 Cerro Porteno – Santos

D – tippmix: 3,00

Labdarúgás – Libertadores-kupa, elődöntő, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: szerda, 23.00
Szólj hozzá Te is!