Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún01

Tippmix 22/1 – Finomhangolás

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Deco alig játszott a Chelsea-ben, rápihenhetett a vb-re

Deco alig játszott a Chelsea-ben, rápihenhetett a vb-re

Már csak bő egy hét van a világbajnokság rajtjáig, a válogatottak a finomhangolásnál tartanak, a héten még két felkészülési mérkőzésen csiszolhatják a taktikát, élesíthetnek, frissíthetnek. A keret végelegesítés határideje június 1-e.

Svájc március óta  nem játszott felkészülési mérkőzést, ám Ottmar Hitzfeld válogatottja a héten kétszer is pályára lép. A végleges keretet már elküldték, a keddi mérkőzésen már a Dél-Afrikában is szereplők futnak ki a sioni pálya zöld gyepére. Marco Strellert az utolsó pillanatban kellett lecserélni, a támadó sérülést szenvedett, Bunjaku lett a szerencsés beugró. Március elején sima 3-1-es vereséget szenvedett a Nati Uruguaytól, pedig Inler góljával még a hazaiak vezettek. A három hónap, és a kemény felkészülés viszont bizonyosan meghozta hatását, csúcsformára még nem számíthatunk, de győzelemre igen. Costa Rica múlt héten a franciáktól kapott ki.
Portugália Zöld-foki szigetek elleni 0-0-a legalább akkora blama, mint a svájci vereség. Ronaldóék átütőerő nélkül, lomhán, ólmos lábakkal játszottak az egykori gyarmat ellen. Kamerun jóval nagyobb falat lesz, az afrikaiak Szlovákia ellen ikszeltek, és a luzitánok is meg fognak szenvedni velük. Portugália azonban komolyabb célokért küzd majd egy kőkemény csoportban. Kamerun ellen még lehet, hogy döcög a szekér, de a hétvégén már villantani kell valamit a szerbek ellen.

Apropó, Szerbia! Antics együttese vagy nagyon benne van az alapozásban, vagy nem vette komolyan az Új-Zéland elleni mérkőzést. Mindenesetre kikapott, amire kevesen számítottak. A német-csoportban ez kevés lesz. Lengyelország négy győztes barátságos meccs után ikszelt Finnországgal, úgy fest, náluk elég jól sikerült az átalakítás. Ausztriában lesz az ütközet, és mivel a szerbeknek van még 12 napjuk a Ghána elleni vb-nyitányig, a frissítés még ezután jön.

077. Svájc – Costa Rica

H – tippmix: 1,49

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: kedd, 20.00

096. Portugália – Kamerun

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: kedd, 20.15

186. Szerbia – Lengyelország

D – tippmix: 3,20

Labdarúgás – válogatott mérkőzés, Ausztria
fogadási határidő: szerda, 20.15
Szólj hozzá Te is!