Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún06

Tippmix 23/1 – Drukkolunk a finneknek

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A finnek Forssell góljával győztek San Marinóban

A finnek Forssell góljával győztek San Marinóban

Ahhoz, hogy a magyar labdarúgó-válogatottnak reális esélye maradjon a Európa-bajnokság pótselejtezőjére, a legnagyobb ellenfélnek tűnő, lényegesen magasabbra taksált svéd nemzeti tizenegynek legalább egyszer botlania kellene, természetesen a budapesti mérkőzésen kívül. Erre az egyik sansz a Finnország elleni találkozó. Drukkolunk a rokonoknak.

Rögtön szögezzük le, hogy az északi szomszédok presztízsmeccsén pontosan annyi esélye van a finneknek Svédországban, mint amennyit a bukmékerek adnak. A háromkoronások Ibrahimovic nélkül is könnyedén intézték el az annyira nem is ügyetlen moldávokat, 4-1-re nyertek Kisinyovban. A Toivonen-Elmander páros tökéletesen felejthetővé tette a Milan centerét, a Råsundastadionban is rájuk kell nagyon figyelniük a fehér-kékeknek. Rokonainknak minden idegszálunkkal szorítani fogunk, ám semmi sem szól mellettük: kilencszer játszott egymással a két szomszédvár és még nem született finn siker. Svédországban hatszor ugrottak egymásnak, egyszer szereztek pontot Litmanenék – ez 2006-ban történt, 0-0 lett a végeredmény. Ezzel most Finnország és mi is elégedettek lennénk.

A svédek az előző tizenöt mérkőzésükön egyetlen egyszer kaptak csak ki, Hollandiában. Az azért belefér. Hazai pályán két éve veretlenek, sajnos szinte biztos, hogy holnap is győzni fognak Erik Hamrén tanítványai. Ha mégsem, az 4,80-szoros pénzt hozhatna.

Az izlandi bajnokság is zajlik, a Thór nevű újonc együttes az előző kiírás bronzérmesét, az ÍBV-t fogadja, szerény esélyekkel. A vestmannaeyjari gárda mindkét idegenbeli meccsét behúzta és a második helyen áll a tabellán. A Thór ezzel szemben összesen gyűjtött három egységet, az elmúlt három fordulóban egyet sem.
Az USA hazai pályán minden bizonnyal legyőzi a szerényebb képességű északi szomszédját.

138 Svédország – Finnország

H – tippmix: 1,25

Labdarúgás – Eb-selejtező, D-csoport
fogadási határidő: kedd, 19.45

154 Thór Akureyri – ÍBV

V – tippmix: 1,69

Labdarúgás – izlandi bajnokság
fogadási határidő: kedd, 21.00

157 USA – Kanada

H – tippmix: 1,33

Labdarúgás – Arany-kupa, USA
fogadási határidő: kedd, 23.00
Szólj hozzá Te is!