Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún09

Tippmix 23/2 – Jó Kalmárhoz méltóan

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Ricardo Santos három gólnál jár a bajnokságban

Ricardo Santos három gólnál jár a bajnokságban

A svédeknél még csak most kezdenek belelendülni a bajnokságban, az erőviszonyok tíz forduló után már halványan körvonalazódnak, az például elég valószínű, hogy a 2008-as bajnok Kalmar a dobogóért, a Halmstad pedig idén a kiesés elkerüléséért fog csatázni. Ötszörös pénz három meccsért.

Öt bajnoki ütközetből ötöt nyert meg a Kalmar FF a tizenkétezres Guldfågeln Arenában, sőt Berisha kapus mindössze három gólt kapott, ebből kettőt az első meccsen a Djurgarden ellen (3-2). Az előző három mérkőzést 5-0-val húzták be a piros-fehérek, a KFF az egyetlen százszázalékos együttes a mezőnyben. Mármint a hazai meccseket figyelembe véve, mert az idegenbeli teljesítményük egyelőre kevés a bajnoki címhez. Ettől függetlenül nem lesz sétagalopp a Gefle elleni mérkőzés, mivel a gävlei kék-fehérek három forduló óta nem kaptak gólt, értelemszerűen nem is kaptak ki. Idegenben eddig csak az éllovas Helsingborg kapta el őket, ám ennek ellenére H-ra fogadunk, mert a Kalmar otthon jól kereskedik a gólokkal, pontokkal.

A Halmstad rettenetesen szerepel, tíz forduló után öt pont figyel a neve mellett és mínusz tízes a gólaránya. Idegenben mind az öt meccsét elbukta, a Syrianska viszont a Norrköping után a Trelleborgot is legyőzte, ami nem olyan eget verő nagy tett, de jó formáról árulkodik. Pláne, hogy az előző három hazai meccsén hét pontot szerzett a szír gárda és gólt sem kapott. Ajándéknak tűnik a több mint kétszeres odds. Toljátok meg!

123 Kalmar – Gefle

H – tippmix: 1,54

Labdarúgás – Allsvenskan
fogadási határidő: szombat, 17.45

124 Syrianska FC – Halmstad

H – tippmix: 2,18

Labdarúgás – Allsvenskan
fogadási határidő: szombat, 17.45

155 Kanada – Guadeloupe

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – Arany-kupa, C-csoport; USA
fogadási határidő: szombat, 23.00
Szólj hozzá Te is!