Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún17

Tippmix 24/2 – Rámegyünk az oddsokra

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A GAIS (zöld-fekete) remekel otthon, a Halmstad (kék) viszont alig szerez pontot

A GAIS (zöld-fekete) remekel otthon, a Halmstad (kék) viszont alig szerez pontot

A Totó-elemzésben már felfedezhettétek, hogy van két svéd bajnoki, mely felkeltette az érdeklődésemet. Leginkább persze azért, mert nagyon jól fizet a kipécézett, szerintem egyértelműen esélyes együttes győzelme. Ha egyetértetek, tartsatok velem a kettes szorzók feletti világba.

Három esemény elég lesz, a svéd és az argentin bajnokságból is kiemeltem egy-egy kutyaütőt, természetesen mindkettőtől azt várom, hogy folytassa kiváló szereplését… A Halmstad és a Huracán drukkerektől meg elnézést kérek, de hát ez üzlet.
A svéd sereghajtó öt idegenbeli vereség után pontot szerzett a Syrianska pályáján, ám azért ettől még nem kell elájulni. A HBK hazai vizeken öt meccsen három gólt bírt lőni! tizenegy forduló pergett le és kemény hat pontja van, összesen hétszer kezdett közepet lőtt gól után. A legutóbbi halmstadi meccsén 2-1-re kikapott a Göteborgtól, és rossz hír nekik, hogy az Örebro fantasztikus formában van. A fehér-feketék zsinórban ötször nyertek, ebből három volt bajnoki találkozó. Ebben a sorozatban tizenhárom gólt szereztek és csak hármat kaptak. A szintén kiválóan szereplő GAIS-t kétszer is lenyomták. Idegenben a Norrköpinget 2-0-ra, a kupában az Åtvidaberget 3-0-ra ütötték meg. Úgy vélem, az utolsó helyezettet is elkaphatja az Örebro.

A GAIS-ról ejtettem szót, a göteborgi zöldmezesek hazai pályán csapatják elég meggyőzően – öt meccsből négyet megnyertek, háromszor gólt sem kaptak. Például az előző kettő bajnokin, amikor is a Syrianska és a Häcken is 1-0-ra kapott ki a híres Ullevi stadionban. A brazil és afrikai légiósokkal teletűzdelt GAIS most az előző négy kirándulásán alulmaradó AIK-t látja vendégül. Tetszik az a 2,22-es odds.
Az argentinoknál a Huracán az a gárda, akit idegenben bárki ellen érdemes megveretni. Nyolc vendégbajnokiján eddig kettő pontot gyűjtött a fővárosi alakulat, de egyébként is az előző kilenc fordulóban nyolcszor vesztesen vonult le a pályáról. A piros-fehérek az Independiente
ellen sem szereznek pontot, pláne pontokat.

149 Halmstad – Örebro

V – tippmix: 2,13

Labdarúgás – Allsvenskan
fogadási határidő: szombat, 15.45

160 Independiente – Huracán

H – tippmix: 1,62

Labdarúgás – argentin Primera División
fogadási határidő: szombat, 15.45

223 GAIS – AIK Stockholm

H – tippmix: 2,22

Labdarúgás – Allsvenskan
fogadási határidő: vasárnap, 18.45
Szólj hozzá Te is!