Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún22

Tippmix 25/1 – pengeélen táncolnak az angolok

 Foci vb 2010, Tippmix-tippek 2 hozzászólás

egyelőre padlón Anglia és Rooney is

egyelőre padlón Anglia és Rooney is

Frusztráltak. Talán ez a szó jellemzi legjobban az angolok lelkiállapotát, azok után, hogy egyszerűen képtelen győzni a világbajnokságon. Az USA után Algériával is csak egy szerény ikszre futotta Rooneyéknak, vagyis Szlovénia ellen muszáj nyerniük. A németeknek meg Ghánát kell legyőzniük, különben elvéreznek.

Roppant fontos szerdája lesz két európai nagycsapatnak: Angliának és Németországnak is véget érhet a világbajnokság, pedig mindkét ország az aranyért utazott Dél-Afrikába. Az angol válogatott remek selejtezős szerepléssel a háta mögött készült a vb-re, 9-0-1-es mérleggel zárt, 34 gólt lőtt és mindössze hatot kapott. Ja és a felkészülési meccseit is megnyerte. Nem is csoda, hogy ezek után csak a spanyol és a brazil végső győzelem fizetett rosszabbul a fogadóirodáknál.
Most viszont már tizenkétszeres szorzóval tolják Anglia aranyérmét, hiszen a csoportból való továbbjutás is veszélybe került. Az erős közepes USA-t és a gyenge közepes Algériát sem tudták legyőzni Gerrardék, a két meccsen egy gólt tudtak lőni. És ez bizony nem fogható arra, hogy sorra dőlnek ki a középhátvédek. Rio Ferdinand már a vb előtt lesérült, King az első meccsen, majd Carragher “sárgult be”, így minden bizonnyal Matthew Upson serénykedik majd Terry mellett.

Az elmúlt két és fél évben egyetlen egyszer szenvedett vereséget Anglia tétmeccsen, Ukrajnától, bár lényegében az az ütközet is tét nélkül futott, mert a háromoroszlánosok már megszerezték a jogot a vb-részvételre. Nem mondok nagyot azzal, ha leszögezem: Szlovénia sem veri meg őket. A zöld-fehérek pótselejtezőt vívtak Oroszországra és elképesztő meglepetést okozva búcsúztatták a szbornaját. Itt meg két meccsen zsebre vágtak négy pontot és csoportelsők. Előzetesen a torna leggyengébbjei között emlegették őket. Az elmúlt kilenc meccsükön 7-1-1-es mérleget tákoltak össze Birsáék, ami felettébb imponáló, szorosra kell kötni a gatyájukat Rooneyéknak. Akinek mellesleg most már villantania kellene valamit, mert az elképesztően sikerült klubidény után a válogatottban semmit sem mutatott. Talán most.
Meggyőződésem, hogy nyernek az angolok. És továbbjutnak.

183 Szlovénia – Anglia

V – tippmix: 1,41

Labdarúgás – világbajnokság, C-csoport
fogadási határidő: szerda, 20.30

229 Ghána – Németország

V – tippmix: 1,48

Labdarúgás – világbajnokság, D-csoport
fogadási határidő: szerda, 20.15

197 USA – Algéria

H – tippmix: 1,85

Labdarúgás – világbajnokság, C-csoport
fogadási határidő: szerda, 15.45

Tippelj a meccsekre és nyerj!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!