Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún24

Tippmix 25/2 – mégis csoportelső lehet az Eb-győztes

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

eddig csak Villa talált be a spanyoloktól

eddig csak Villa talált be a spanyoloktól

Borzasztóan indult a világbajnokság Spanyolországnak, a torna legesélyesebb válogatottja vereséget szenvedett a szervezett, de nem azért nem világverő Svájctól. A második kör azonban az övék volt, így a hat pontos Chile ellen a csoportelsőségért játszanak.

Chile nem véletlenül végzett előkelő helyen a dél-amerikai selejtezőben, a csíkország Paraguayt, Argentínát és Uruguayt is megelőzve második lett, mindössze egy ponttal szerzett kevesebbet, mint Brazília. Dél-Afrikában is bizonyítottak Isláék, Hondurast és Svájcot is 1-0-ra verték. Gólt legutóbb 526 perce kaptak, majdnem hat meccse. Öt meccset nyertek zsinórban, mégis lehet, hogy kiesnek. Ha ugyanis kikapnak és Svájc nyer, akkor másodikak lehetnek. Persze ez függ a gólok számától is, mindenesetre elég nagy erre a sansz. Mert ők kikapnak, a Vörös Fúria begyűri őket, David Villáék remekül játszanak és most már a gólok is jönnek. Svájcot is lefocizta a spanyol válogatott, de roppant peches volt, Hondurasnak meg úgy vágott kettőt, hogy benne maradt még vagy négy.

Spanyolország az utóbbi 13 tétmeccséből tizenkettőt megnyert, többek közt Argentína és Franciaország is behódolt. Úgy vélem, a két Honduras elleni gól felszakította a béklyókat és a lendület elsöpri Chilét is. Na nem nagyon, csak épp annyira, amennyire kell (pl. 1-0).
David Villa rúgta mindkét gólt, ő tehát már belelendült, ha Torres is elkapja a fonalat, nem lesz védelem, mely állná a sarat. Villán kívül Jesús Navas van még kirobbanó formában, de a védelem is magabiztos és persze Xavi és Xabi Alonso is hozza a megszokott formáját. Iniesta viszont lehet, nem játszik most sem.

114 Chile – Spanyolország

V – tippmix: 1,40

Labdarúgás – világbajnokság, H-csoport
fogadási határidő: péntek, 20.15

129 Svájc – Honduras

D – tippmix: 3,90

Labdarúgás – világbajnokság, H-csoport
fogadási határidő: péntek, 20.15
Szólj hozzá Te is!