Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl05

Tippmix 27/1 – Messitől ez kevés

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Messitől sokkal több kell, meg sem közelíti barcelonai teljesítményét

Messitől sokkal több kell, meg sem közelíti barcelonai teljesítményét

Az Argentínában zajló kontinenstorna enyhén szólva sem indult valami jól a házigazdáknak, a nyitómeccsen mindenki gálázást várt tőlük a verhető Bolívia ellen, ehelyett az egy pontnak is örülniük kellett volna. Kolumbia ellen azonban már nem hibázhatnának Messiék, de rágós falat lesz.

Pedig mindent megpróbált Sergio Batista kapitány, kibékült Tévezzel, három támadót küldött harcba, Messinek szabad kezet adott. Semmi se jött be, a “Bolha” képtelen barcelonai formáját hozni, márpedig az ő kiemelkedő tudása még Bolívia ellen is szükséges lenne. Di María és Agüero beállítása hozott némi színt és veszélyt a játékban, Ekkor az Atlético támadója révén tudott is egyenlíteni Argentína. Kolumbia megnyerte első meccsét, az emberhátrányban játszó Costa Ricát győzte le 1-0-ra, nem túl meggyőző teljesítménnyel. Ami viszont igen rossz hír a hazaiaknak, hogy Falcaóék hátul kegyetlenül stabilak, szóval gálázás most sem lesz.
Amennyiben Batista marad a 4-3-1-2-es felállásnál, Agüero bekerülhet a kezdőbe, de Di María csatasorba állítása szerkezeti módosítással járhat, hiszen a Real Madrid játékosa klasszikus szélső. Egygólos argentin sikerre tippelek, ami azért elég szépen fizetne.

A brazil bajnokik közül kettőt emeltem ki, a Corinthians veretlenül, 5-1-0-val vezeti a bajnokságot, otthon mindháromszor győzelemmel sétált le a pályáról. A Cruzeiro hat pontot zsákolt be az elmúlt két fordulóban, hazai pályán pedig két remi után sikerült nyernie. Mivel a Gremio nem járt sikerrel az utóbbi két kiruccanását, érdemes most is megveretni őket.

224 (0-1) Argentína – Kolumbia

D – tippmix: 3,60

Labdarúgás – Copa América, A-csoport
fogadási határidő: szerda, 23.00

198 Cruzeiro – Gremio

H – tippmix: 1,60

Labdarúgás – brazil Série A
fogadási határidő: szerda, 23.00

211 Corinthians – Vasco da Gamma

H – tippmix: 1,60

Labdarúgás – brazil Série A
fogadási határidő: szerda, 23.00
Szólj hozzá Te is!