Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl14

Tippmix 28/2 – Jól fizető KTE-siker

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Radanovicsnak (lilában) talán nem lesz sok dolga hátul

Radanovicsnak (lilában) talán nem lesz sok dolga hátul

A Fradi és a Paks mellett a Kecskemét is kifut ma a pályára, a lilák szintén az Európa-ligában szerepelnek, ám ők csak most kapcsolódnak be. A Magyar Kupa-győztes kazah ellenfelet kapott, az FK Aktobe szívós kis együttes és nemzetközi tapasztalata is van. Lila henger kellene.

Tomiszlav Szivics csapata az MK-siker után még egyszer nem tudta legyűrni a Videotont, a Szuperkupa így Fehérvárra került, pedig a lilák kaptak is egy kis segítséget a játékvezetőtől. Liptákot indokolatlanul kiállították, ám az emberelőnyt nem tudta kihasználni a KTE, sőt, a Vidi lőtt győztes gólt.
A Kecskemét nem gyengült a nyáron, ez mindenképp jó hír Bács megyében, Foxi félig-meddig már Splitben volt, de végül visszatáncolt a Hajduk. Vujovics visszatért Székesfehérvárra, de azért érkező is van: most Gyurcsó jött kölcsönbe, Stokic, Németh és Maynard pedig fixen. Alempijevics hosszú sérülés után tért vissza, nevezhetjük őt is erősítésnek.

Szivics továbbra is a 4-2-3-1-es rendszert játszatja övéivel, amennyiben Tököli felépül sérüléséből, ő lesz a center, mögötte Foxi, Litsingi és Dosso szokott tevékenykedni, utóbbi Borit szorította ki a kezdőből. A két szűrő Ebala és Csukics lesz, minden bizonnyal az ő teljesítményük lesz a kulcs.
Hazai környezetben igen hatékony a Kecskemét, tizenöt bajnokijából kilencet megnyert, 33 gólt lőtt. Szivics fiai támadólag fognak fellépni, ha kihasználják a minden bizonnyal nem kevés helyzet egy részét, győznek.

053 Kecskeméti TE – FK Aktobe

H – tippmix: 2,13

Labdarúgás – Európa-liga, második selejtezőkör, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20:15

050 Olimpija Ljubljana – Bohemians

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – Európa-liga, második selejtezőkör, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 19:45

064 KR Reykjavík – MSK Zilina

V – tippmix: 1,80

Labdarúgás – Európa-liga, második selejtezőkör, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 21:00
Szólj hozzá Te is!