Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl20

Tippmix 29/1 – jöhet a Basel

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Coulibalyék helyzeti előnyben fogadják a Tallinnt

Coulibalyék helyzeti előnyben fogadják a Tallinnt

A fiatal, 22 éves Rezes László az utolsó pillanatokban szerzett pazar góljával kiváló helyzetbe hozta a Debrecen a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén Tallinnban. Az 1-1-es döntetlennel jelen állás szerint a Loki a továbbjutó és otthon nem csúszhat ki a kezéből ez a lehetőség.

Rezes eddig mindössze húsz NB I-es meccset játszott, Tallinnban mégis főszerephez jutott, mert a szintén csereként beálló Dombi beadását zseniális mozdulattal pörgette a Levadia kapujának jobb oldalába kiegyenlítve az észt előnyt. Az idegenben elért döntetlen, pláne ugye, hogy nem gól nélküli, rendkívül értékes. Viszont ezen kívül sok mindennek nem örülhetett Herczeg András menedzser, csapata közel sem volt meggyőző. Meghatározó játékosok távoztak – Rudolf, Bodnár, Feczesin, Szélesi -, az érkezési oldal viszont rövidebb: Kabát remek igazolás, Kulcsár közel sem, Malinauskas jó kapus, de csak vészmegoldás, Simac pedig sérült. A távozók mellett eltiltottak is vannak, Polekszicset és Mészárost a nemzetközi szövetség meszelte el, mert nem jelentették az állítólagos lefizetési megkeresést. Laczkó pedig sérülés miatt nem játszhatott Észtországban. Ezért aztán kezdő lehetett Nagy, Bódi és Fodor, és szóhoz juthatott Rezes is.

A mostani Debrecen gyengébb, mint amelyik tavaly a BL-be jutott, ám az 1-1 biztató, otthon ez a Loki jobb, mint a Levadia, melynek mennie kell előre, hisz kell a gól. És akkor jöhetnek a hazai kontrák, melyek Yannickkal, Czvitkoviccsal, Coulibalyval, vagy akár Dombival meglehetősen veszélyesek. De alapból jobb csapatnak tartom a magyar bajnokot, mely az előző tizenhárom hazai meccsén 12-1-0-s mérleget épített. Tehát meglesz a hazai diadal és jöhet a szintén verhetőnek tűnő, ám sokkal erősebb svájci bajnok Basel.

180 Debrecen – Levadia Tallinn

H – tippmix: 1,40

Labdarúgás – BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó (1. mérk: 1-1)
fogadási határidő: szerda, 19.45

167 Helsinki JK – Ekranas (LTU)

H – tippmix: 1,52

Labdarúgás – BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó (1. mérk: 0-1)
fogadási határidő: szerda, 17.45

080 Örgryte – Jönköping

H – tippmix: 1,60

Labdarúgás – svéd Superettan
fogadási határidő: kedd, 18.45
Szólj hozzá Te is!