Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug01

Tippmix 31/1 – Komolyan kell venni a dánokat

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Hátrányban az OB, de a Pana már nem a régi

Hátrányban az OB, de a Pana már nem a régi

Két dán együttes kapcsolódott be a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, a bajnok FC Köbenhavn és az ezüstérmes OB Odense is jó esélyekkel várhatja a visszavágót. A korábban csak válogatott szinten erős dánokat most már a klub eseményeken is érdemes komolyan venni.

A dán Superliga kiemelkedő alakulata a bajnoki címet utcahosszal bezsebelő FC Köbenhavn, bajnoki címe azzal járt, hogy a BL-ben kiemeltként lényegesen könnyebb ellenfél akadt az útjába, mint a mögötte végző OB Odensének. Az FCK az írek legjobbjával, a Shamrock Roversszel harcol a következő körbe kerülésért a bajnoki ágon. Koppenhágában a vártál lényegesen kisebb különbséggel, mindössze egy góllal (1-0) nyert Roland Nilsson együttese, de mivel nincs egy súlycsoportban vele a Shamrock, Dublinban is nyernek a fehérek.

Az OB más helyzetben van, a Panathinaikosz más kávéház – a hellén bajnok a rettenetes helyi viszonyok ellenére viszonylag erős csapatot hozott össze, gólt lőve játszott döntetlent Dániában. A csapatból inkább távoztak, mint érkeztek, a gólkirály Djibril Cissé nélkül nehezebb lesz odaérni a csoportkörbe. Az Odense ellen viszont elég lesz az előny, már most továbbjutásra állnak a zöldek, 1-1-et játszottak a TRE-FOR Parkban. Mivel az OB eleve lényegesen jobban teljesít a saját pályáján, a félelmetes athéni légkörben akár meg is bénulhat. A Pana hetvenezres stadionja megtelhet, a helyiek a megszorítások ellenére focira mindig költeni fognak. Legutóbb év elején, januárban kapott ki saját gyepén a Panathinaikosz, egy-két kontra ülni fog.

088 Panathinaikosz – OB Odense

H – tippmix: 1,60

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 1-1)
fogadási határidő: kedd, 20:30

096 Shamrock Rovers – FC Köbenhavn

V – tippmix: 1,45

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 0-1)
fogadási határidő: kedd, 20:30

135 Malmö FF – Rangers

D – tippmix: 3,05

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 1-0)
fogadási határidő: szerda, 18:45
Szólj hozzá Te is!