Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug04

Tippmix 31/2 – Stieberéknek stréberkedni kell

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Romániai győzelemre készül a Mainz

Romániai győzelemre készül a Mainz

A Mainz meggyőző, egyértelmű erő és tudásfölénye ellenére sem tudott előnyt kicsikarni a román Gaz Metan Medias ellen. Mi több a medgyesiek még lőttek is egy meglehetősen fontos gólt, így Romániában nem lazíthatnak Stieberék, nyerniük kell, vagy legalább két gólt lőni. Győz a jobbik?

A germánok egyik meglepetés együttese, a kiscsapatnak számító Mainz nem kezdte valami fényesen a nemzetközi megmérettetéseket. A Gaz Metan Medias hetedik helyen végzett a román pontvadászatban, mégis az ölébe hullott az Európa-liga-indulás: a második helyen záró FC Timisoara a kizárás sorsára jutott, így mindenki feljebb bukott. A medgyesi együttes tehát verhetőnek látszik, ám egyelőre ezt nem tudta bizonyítani a Mainz. Bungert hiába szerzett előnyt, a második félidő közepén a Medias jordán támadója egyenlített. De azért nem lehetetlen a Stadionul Municipal Gaz Metanban nyerni, ezt a Dinamo is bizonyította, a hétvégén ötöt gurított a két vereséggel kezdő Metan otthonában.

A két magyart, a sérült Szalait és a nyáron vásárolt Stiebert foglalkoztató Mainz 10-2-5-ös idegenbeli mérleggel zárta az előző idényt, nyílt sisakkal nyomul tehát. Persze már közel sem azokból az egyénekből áll a 05, mint az előző kiírásban – Holtby, Schürrle eligazolt, Szalai pedig ugye kidőlt. Előbbi kettő mozgatta a csapatot, komoly érvágás a távozásuk. Ez látszott is az első meccsen, a Stieber, Ivanschitz, Risse, Ujah támadószekció kissé döcögött. De még így is nyerniük kellett volna, a helyzeteik megvoltak. Gyanítom, napról-napra jobban érzik egymást a srácok, aminek egy medgyesi siker lesz a jutalma.

013 Gaz Metan Medias – Mainz 05

V – tippmix: 1,67

Labdarúgás – Európa-liga-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 1-1)
fogadási határidő: csütörtök, 18:45

005 Elfsborg – Aalesund

H – tippmix: 1,55

Labdarúgás – Európa-liga-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 0-4)
fogadási határidő: csütörtök, 18:45

027 FC Thun – Palermo

V – tippmix: 2,06

Labdarúgás – Európa-liga-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1 m.: 2-2)
fogadási határidő: csütörtök, 18:45
Szólj hozzá Te is!