Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug12

Tippmix 32/2 – 100%-os Fradi

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Heinz góllal debütált a Fradiban

Heinz góllal debütált a Fradiban

Szinte teljes átalakuláson ment keresztül a Ferencváros focicsapata, a vezetőség és a tréner mellett a csapat is majdnem teljesen új. Mivel két győzelemmel nyitottak a zöld-fehérek, eddig elégedettek lehetnek a változásokkal. A hétvégén a két vereséggel rajtoló Honvédot látja vendégül a IX. kerületi együttes.

Jött a Tanár úr és jött vele néhány nebuló is. Prukner László lett a Fradi trénere, sőt nevezhetjük akár menedzsernek is, vagy szakmai igazgatónak, ahogy nálunk szokták hívni. Gyakorlatilag mindenért ő felel, teljes körű hatalmat kapott. Az új csapat magyarosabb és – jelen állás szerint – egységesebb. A Paks ellen hátrányból fordítva 2-1-re nyertek Rósáék, főleg a kopasz támadónak és a nagyszerű igazolásnak tűnő Heinznek köszönhetően. A múlt héten pedig Kecskeméten nyertek a fővárosiak, szintén 2-1-re, holott korábban még sosem szereztek három pontot a hírös városban. No nem mintha megérdemelték volna, mert a lilák egy árnyalattal talán jobbak voltak, de Abdi remek lövése újabb három egységet szippantott a zsákba.
Az idei Fradi sem játszik látványosan, gyorsan hozzáteszem: egyelőre. Ám hatékonyabb, szervezettebb, a kondival meg eddig sem volt gond, az az angol-időkben is kiemelkedő volt. A Paks ellen úgy fordított 0-1-ről Prukner csapata, hogy ha jobban koncentrál, meg is szórhatta volna a tolnaiakat. Kecskeméten viszont alig akadt helyzete a zöldeknek, de anélkül is győztek. A Honvéd ellen így már egyértelmű esélyesek, hiszen a kispestiek még nem szereztek pontot. Mondjuk rendesen meg is karcsúsodtak a nyáron, Diego, Abraham, Vaccaro, Zsolnai és Macko is távozott, előbbi kettő a csapat legjobbja volt. Az újak egyelőre kevesek, a Vasas és az MTK is legyőzte őket. Az Üllői úton még annyi esélye se lesz a Honvédnak.

A hazaiaknál Dragóner biztosan nem játszik, de majdnem kizárt Józsi pályára lépése is. Tutorić is sérült, de a múlt héten is az volt, mégis játszott. A Honvédból Debreczeni és Cuerda fog hiányozni eltiltás miatt, épp a két kezdő középső bekk…

239 Ferencváros – Bp. Honvéd

H – tippmix: 1,63

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 17.15
min. 5-ös kötésben fogadható

173 Standard Liège – Lokeren

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – belga bajnokság
fogadási határidő: szombat, 17.45

170 Twente – Heerenveen

H – tippmix: 1,50

Labdarúgás – holland bajnokság
fogadási határidő: szombat, 20.30
Szólj hozzá Te is!