Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug12

Tippmix 32/2 – Erős lesz-e az elbritesedett ‘Pool?

 Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

A méregdrága Carrollnak idén már villantania kell

A méregdrága Carrollnak idén már villantania kell

Még koránt sem biztos, hogy sikerül megrendezni az angol Premier League első fordulóját, ám egyelőre csak a Tottenham Everton elleni összecsapását halasztották el a zavargások miatt, London azon kerülte az epicentrum. Ha lesznek meccseket, mi ezekre fogadnánk!

A Liverpoolnál már a tavasszal elkezdődtek a változások, a legfontosabb lépés az volt, hogy kinevezték menedzsernek a klub ikonját, félistenét, Kenny Dalglisht. Persze korábban hasonlóan nagy volumenű döntés volt Torres elengedése és Suárez, valamint Carroll leigazolása, de ennyire ne menjünk vissza az időben. A formálódó “vörösök” ugyanis a nyáron meglepően sok pénzt költöttek, meglepően kevéssé ismert helyi játékosokra. De nem rosszakra! Az irány egyértelmű: Jordan Henderson, Stewart Downing és Charlie Adam is brit, előbbi kettő angol, utóbbi skót válogatott és mindannyian középpályások. A brazil Doni cserekapusnak érkezett, a néhány órával ezelőtt igazolt spanyol balbunkó, José Enriqué pedig a Newcastle-ban töltötte az elmúlt éveket.

Henderson 21 éves és a Sunderlandből érkezett 18 millió euróért, a nála öt évvel korosabb Downingért 22,8-at perkáltak le az Aston Villának, Adam a Blackpoolt hagyta ott a ‘Poolért, 8,4 millióra volt beárazva. Ja és visszatért Juventusos kölcsönéből a talján válogatott Aquilani. Ő természetesen szintén fedezett.
Érdekes, hogy a középpályán eddig sem volt emberhiány, még minőségben sem – a sokat sérült Gerrard mellett Lucas Leiva, Raul Meireles, Joe Cole, Maxi Rodríguez, Poulsen, Spearing és Shelvey is a keretben volt, de Kuyt is gyakran játszott a jobb oldalon futóként. Minden bizonnyal néhány távoznak napokon belül.

A legutóbbi felkészülési meccsig rémesen szerepelt a Liverpool, mindenkitől három gólt kapott! Aztán hatodikán 2-0-ra, meggyőző játékkal verte a Valenciát. Formaidőzítés!?
Gerrard még nem játszhat egy jó hónapig, de már van bőven, aki pótolja. Egyértelmű H.

A QPR legjobb erősítése a nyáron az volt, hogy az ostrom ellenére megtartotta Taarabtot, a tavalyi idény legjobb játékosát. Persze Gabbidon, Dyer, Campbell és Bothroyd is elsőosztályú játékos. A Loftus Roadon nem nyer a Bolton.
A Chelsea a stáb összetételénél húzott nagyot, a Porto sikeredzője, Villas-Boas lett az új mester, a fiatal szakember biztosan sikeres lesz Londonban is. A keret nem változott, Lukaku, Romeu és Rajkovics érkezett, de nem hiszem, hogy sokat erősödtek volna. Torres megsérült a válogatott meccsen, Essien fél évre kidőlt. De azért persze nyernek a Stoke pályáján.

136 Liverpool – Sunderland

H – tippmix: 1,43

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

138 QPR – Bolton

D – tippmix: 3,05

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 15:45

218 Stoke City – Chelsea

V – tippmix: 1,58

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: vasárnap, 14:15
Szólj hozzá Te is!